Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
nikki.7
Dakujem :) a za aky cas si tych 7kg schudla? no ja mam ten jedalniček takyto ako som napisala akurat a dnes. a na desiatu si možes dat aj polku nejakeho keksiku ked chces ALE POLKU .. :) držim palce všetkym
veronka18: vitaj medzi nami:))
Myslím,že takýto jedálniček je super,len zo začiatku je možno problém ho dodržať,pretože píšem za seba,ľúbim sladké a to tam nespomínaš,akurát tá fit tyčinka,ale to nie je to pravé orechové.
Ja som takýmto spôsobom minulý rok schudla 7 kíl,tiež som chodila 3-4 krát do fitka aišlo to pekne dolu,ale potom soms a rozpapala a už to išlo späť.Ni eveľmi,ale mám čo to naspäť.Preto sa teraz snažím o to isté.
Takže budem rada,ak nám napíšeš aj nejkaý tvoj jedálny lístok /reálny/ a my ti napíšeme naše "úspechy".
Pekný deň.
holky chcem sa k vam pridat.. skusala som kadejake diety a všetky su na nič lebo sa nedaju drzat cely zivot.. treba zmenit stravu NAVZDY.. včera mi trner vo fitku dal takyto plan:
Ranajky: 1suchar vlaran alebo ten grahamovy active platok s jogurtom alebo cottage cheesom podla toho na co mate chut..
Desiata: Jablko alebo nejake ovocie alebo fit tičinka bez polevy (1kus)
Obed: 50g akejkolvek prilohy, vela zeleniny, maso len chude
Olovrant:grepfruit(sluzi ako spalovač) alebo zeleninku
Večera: to čo na obed len bez prilohy
pit 2l jemne perlivej alebo cistej vody nesladene caje
4krat tyždenne fitko a pojde to krasne dole.. dobry plan nie? a toto sa da držat stale.. doležite je jest pravidelne každe 3 hodiny najneskor však o pol7.. cvicit kardio,aerobne cviky..
čo vy nato? inak ja chcem 5kg schudnut hadam nam to pojde dole pekne
chloeee:
Včera som vydržala s takým jedálničkom,ale dnes osm mala už výdatnejšie raňajky. Mala osm jednu celozrnnú žemľu so syrom a s údeným moravským mäskom. Na otm by nič nebolo,ale ja som za tým zdusila celé sušienky. No ale aspoň mám do večera so sladkým pokoj.
No čo už,aj takýto pocit nenásytnosti ma niekedy prepadne a vtedy sa jednoducho neviem ovládať.
Na desiatu bude dáke ovocíčko, mám jablko,mandarinky abanán,tak neičo vyberiema na obed mám zeleninové rizoto.
Metko 82: možno máš aj rpvdu,aj men mnohí hovoria,aby som už konečne prestala riešiť postavu, že vyzerám dobre,ale mne to nestačí, pretože nechcem byť plnoštíhla,alebo kyprá,chcem byť tak rovnomerne rozložená.A to mi treba ešte dosť zapracovať na sebe.
No ja som mala 71 kil pri vyske 164 - a ked som prestala rozmyslat nad jedlom, tak som schudla 13 kil - jedla som vzdy ranajky - to je zaklad, teply obed - polievku minimalne plus nejake maso, poobede nieco sladke, vecera bola tiez - klasicka - pecivo s niecim a trochu zeleniny - kvoli vitaminom, vzdy som jedla pravidelne a vzdy som jedla pestro, potrebne je vzdy pred jedlom - hlavne doobeda - zjest nejake ovocie - lepsie travi, odporucam jablko, no a cely den pravidelne aj pit (min 2 litre) - vodu, ovocny caj, bylinkovy caj, pit by sa malo tiez bud nalacno alebo cca 2 hodky po jedle, nikdy nie pri jedle, cvicenie - najlepsia je chodza, prechadzka, kazdy den - ak sa nestiha, tak prechadzka do roboty a z roboty:-D, kila idu dole pomaly, ale URCITE - ja som zivy priklad. Vaha je otazka zivotneho stylu - dlhodobeho, dieta nezabera, len rozhodi organizmus. Schudnut kilo za mesiac (ale skutocne kilo, nie take, ze vecer sa postavim na vahu a rano po talete tiez a som o kilo lahsia...) je ozajstna vyhra a hlavne trvala:-D Zhrnutie: odkedy jedlo neriesim a davam telu pravidelne vsetko, co potrebuje, nemam problem s nadvahou.
určite to takýmto tempom pôjde dole :))
Ja som dneska mala :
R : grahamový chlebík so syrom + zelenina
O : kuracie stehienko s kolienkami
Ol: kiwi
V : to bude zeleninový šalát
Cítim sa nejak pribrato, síce už som si navliekla tie moje nové rifle
ahojte:))
Ja už mám aj po obedíku.Môj jedálniček dnes vyzeral takto:
R: 150g jogurt s cereáliami
D: sójová tyčinka
O: zeleninové rizoto s fazuľkou červeou a tofu
O: mandarinka a jogurt
V: pravdepodobne len čaj
Snažíms a takto stravovať už druhý týždeň,tak snáď to pôjde dolu.
nikki : fíha, to sa určite riadne pri tom riadne zapotíš. Ja som dneska mala ísť na zumbu, lenže som taká unavená zo školy ,že nejak nestíham :-/
Dneska som jedla samé sprostosti. Na raňajky aj na obed som mala grahamové chlebíky s cottage cheesom a večera bola : zeleninová polievky, dala som si ešte dalšie dva grahamové chlebíky so syrom a zeleninou. Ešte mi nestačilo a dala som si makové cestoviny :-/ Zajtra už fakt pôjdem športovať, lebo takto sa mi to všetko vráti :-/
Asi skočím zajtra aj na nákupy, lebo nemám doma nič normálneho,žiadna zelenina ani ovocie :-/ Potom som nútená jesť samé sprostosti.
Tak ja už mám po obede..Zase som si dobre pochutnala,aj keď táto dobrota ma zasýti tak na dve hodinky,ale potom bude ešte nejaký jogurt a rpe dnešok je to vsio.
Mala som zapekaného pangasiusa s tofu syrom a jedný vajíčkom. Nastrúhala som si tofu údené do jedného vajíčka a dala na 3/4 urobeného pangasia adal ana 15 minút zapiecť...mňamky...Kto ľúbi syr tofu,tak je to naozaj dobré. Už si aj pozerám nejaké iné receptíky s tofu syrom.