Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

veronka18

nikki čo mas dnes nejaky očistny den? Ja som to teraz večer "trochu" pokazila. priatel mi dal bonbonieru milku ktorej som neodolala a ešte aj cestoviny som jedla:( a tak soms a snažila no nič zajtra pokracujeme v dietke. a mám 19rokov som z BB a pre bližšie info mám 161cm,56kg a miery 88-65-95 a stehna tesne pod zadkom 54 .. a ty ?

ako sa vam dnes darilo?

nikki.7

chloeee:to si eviem predstavit aká si bola rada..aj ja som to párkrát zažívala.

Ja už dnes asi nebudem jest nič,tak len vodičku čistú a čajíky.

Ja sa teraz nejdem vážit,lebo to asi ani nemá zmysel.Nie preto, že by som zhrešila,ale preto,že som naliata a to každý mesiac.A určtie ma bude strašit dáke to kilo navyše.

Nejdem si kaziť víkend.

chloeee

nikki : ved chvalabohu,že som dostala:D Pre tento krát som sa z toho tešila :DD
Ja si robím teraz zeleninové rizoto a pre ostatných aj s pečienkami. Na raňajky som mala zeleninu.
Ráno som vážila a mala som 65 :-/ + 1 kg :( a to som bola včera aj tancovať. Predvčerom mi doniesli solené mandle a asi som ich zjedla moc na večer :-/
Dneska budem mimoriadne zeleninová :D Pokúsim sa aj dosť piť, keďže posledné dni to bola dosť veľká bieda.. :))

nikki.7

ahojte:D

Ja osm sa tiež včera snažila krotit,ale poobede som to zabila lineckými košíčkam,ale potom som už nejedla nič,tak dúfam,že sa to neusadilo tma,kde nemá.

Dnes som mala na ranajky jogurt s cereáliami a banánom a na obed práve robím zapekané cestoviny.Ja si robím so zeleninou a pangasiusom a navrch som postrúhala tofu s vajíčkom a priatelovi robím syrové s tuniakom.

Zajtra chcem varit brokolicovo-syrovú omáčku s kuracinou a pečenými zemiakmi,mňam,už sa teším.

Možno zatjra skočím aj ja na body work,ale neviem ako sa budem cítit,lebo keď mám svoje dni a obzvlášt prvé,tak idem skapat. chloeee:nám to aj minulý mesiac vyšlo na rovnako:D:D

pekný deň.

chloeee

Ahojte kočky,
no ja som sa dneska celkom krotila a pomaly sa chystám na zumbu. Na raňajky som mala zeleninu so žemličkou, na obed hrušku a ešte nejaké mandarinky, neskor som si dala dalšiu mandarinku a teraz som dojedla zeleninový šalát s celozrnnou žemlou a cottage cheesom. Nejak som dneska moc nepila, takže si idem hneď spraviť čaj. Ja úplne na to pitie zabúdam, alebo vlastne nemám kedy.. Navyše celý deň nie som vôbec smädná,tak to ide strašne zle dole :-/
Dneska som bola na nákupoch. Zajtra si budem robiť asi zapekané baklažány s nejakou zeleninou,alebo zeleninové rizoto. Už sa teším na obedík :D
Nikki: aj ja mám svoje dni, našťastie nemávam počas toho nejaký väčší apetít, tak sa to celkom dá. Dúfam,že do nedele budem vidieť na váhe už 63 :D Zajtra sa chystám do fitka, tak som zvedavá ako to dopadne, keďže idem prvý krát :D

Chcem57kil

Ahojte baby.... Smiem sa pridat ?? Ja mam 19 rokov, 172 cm a 63,5 kg..(tolko vážim rano cize cez den je to asi o kilo viac :// ) V poslednej dobe dost sportujem , jem o vela menej najma sladkeho... Proste fakt sa snaziiim , kontrolujem sa a vaha aj napriek tomu sa stale drzi tá istá.. Kde moze byt problem ??

nikki.7

veronka18: Ja by som chcela schudnúť aj viac ako len 4 kilá,ale som realistka a preto by som sa zatiaľ chcela dostať na tých 68. Momentálne mám 71 kg,tak snáď tie tri kilá zhodím a potom keď budem konečne pod tou hroznou 70tkou,tak to pôjde ešte dolu a dolu.

Zo začiatku je to naozj len voda,ale minulý rok to boli nervy a stresy,lebo tých prvých 7 kg som schudla poctivým cvičení a ti ostatné tri kilá šli dolu preto,že som nejedla,iba cvičila.Nemala som chuť na nič,iba cvičiť,tam som vyvetrala hlavu a potom keď soms a dostala do normálu,tak tie tri kilá prišli veľmi rýchlo späť,tka preto píšem,že 7 kg.Ale to si udržiavam a teraz sa snažím zísť ešte dolu,aj keď u mňa je riadny pokrok už len to,že som schudla dokopy od minulého roka 9 kg.

Dnes nepôjdem cvičiť,lebo mám bolesti brucha a nechcem to zbytočne siliť,tak pravdepodobne len v nedeľu.

Koľko máš rokov veronika a odkiaľ si?

veronka18

chloee : dakujem za privitanie:) veru zo psom sa lepšie beha mna to tiež bavi viac. a ňle najlepšie sa citim ked si ide rano zacvicit do fitka ako aj dnes. ten jedalniček si mala v pohode:) tych 0,4kila pojdu rychlo dole aj viac len sa treba snažit a nebojte všetky budeme ako modelky:D

nikki: tak tie prve 3kg bola asi len voda ked tak rychlo sli. tak teraz už len 3kg chceš schudnut? ja sa tiež snažim tak 4-5krat do fitka za tyzden chodit je to uzasne ked vidis že kila idu dole a aj postava sa spevnuje a je to tvoja robota fakt odmakana to je uzasny pocit :) vsak? dufam že ja za taky 1-1,5 mesiaca budem mať už mojich vytuženych 50kg :)

nikki.7

veronka: Ja som schudla za tri mesiace vlastne 10 kg,ale píšem 7,lebo tie tri kilá boli extremne rýchlo (1 týžden),vďaka depresiám,ktoré som vtedy mala z rozchodu. Takže tie tri kilečká som aj tak rýchlo ako som ich schudla,pribrala naspäť.Preto sa teraz snažím schudnúť.
Nebolo to ale nejakými drastickými dietami.Vtedy som ale venovala všetok svoj čas cvičeniu,bola som do toho zažratá a videla osm len to ako cvičím a pekne chudnem.

Teraz je toho času už trochu menej,tak chodím cvičiť len keď mám čas a chce sa mi,ale spravidl atak 3 krát do týždňa.Vtedy to bolo aj 5 krát.

chloee:aj ja som teraz trošičku pribratá,lebo začali mi moje dni,teda aj apetít sa trochu zvýšil a zadržiava sa mi voda,teda sa aj cítim taká naliata a pribratá.Ale verím že to po týždni pekne zíde dolu.

chloeee

ahojte.. :)
Vítam veroniku medzi nami, držím palčeky.. :)
No ja som dneska papala kadečo.
R : musli s vanilkovým jogurtom
O : celozrnný chlebík so šunkou + mandarinky
Ol : hruška
V: budem mať americké zemiačiky so zeleninou

Za nejakú hodinku sa chystám so psíkom behať, aspoň ten má motivuje :)) No pribrala som 0,4 kg, aspoň toľko som mala ráno za posledné 4 dni... Idem so sebou niečo robiť. :) potom sa ozvem :) paa