ake mate skusenosti z kupovanim aut z autobazaru,,napr. aaaauto, autobazar.eu a podobne.myslite ze stacaju autobazare kilometre?potrebujem surne poradit. je lepsie kupit auto priamo od fyzickej osoby alebo cez bazar? dakujem vsetkym za dobre rady
AUTOBAZAR
z bazáru máme už tretie auto avšak s predajom skúsenosti nemám, známa tam už aj predávala a bola spokojná
Je úplne jedno ako, hlavne aby človek dostal toľko za auto, koľko chcel, alebo aby kúpil auto, ktoré mu bude dlho a bez problémovo slúžiť
určite papierovačky niesú nejaká dlhá doba, vybevané raz dva to bolo
auto som predávala do bazáru, takisto aj pred nedávnom kupovala, pre mňa ako ženu to bolo jednoduchšie
tam si kazdy predava svoje ci tam je to cez nejaky bazar?
autobazer.eu je v pohode, to je prakticky klasicka inzercia a my sme si tam uz nejake to auto nasli
Velak krat sme sa nechali zlakat inzeratom napriklad z aaa a ked sme si boli auto priamo pozriet, moc sa teda jeho stav s tym opisanm nezhodoval. Ale ako da sa kupit auto aj s bazaru
kupovala som na www.aaaauto.sk pozrela som si ich ponuku a vybrala čo sa mi páčilo, chcela som auto priamo z bazáru a neriešiť to individuálne
čítala som, že niekedy zbytočne naťahujú tie papierovačky pri kúpe, to nebol tvoj prípad?
ja som mala z aaa auto, teraz už mám druhé od nich, super prístup