Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

AUTOBAZAR

bratislavabazar

rovnako sko ostatni ti mozem po negativnych skusenostiach odporucit radsej Darex ako ine bazary so suntami

zbyndo999

stocene kilometre si mozes overit cez server a tiez ti pomoze sikovny mechanik ktory si vsimne aj opotrebovanie ktore beznemu uzivatelovi ujde..my si vsimame kluky na dverach, riadiacu paku a take viditelne veci ale z aaa auta sme si kupili forda fiestu - trojrocneho a slape jak hodzinky

Kingofpop

Autobazar.eu je inzercny portal.. nie bazar. Kazdopadne dole spominany Darex by som doporucil ako jediny, porovnaj si recenzie s inymy a zistis preco..

Fullhd

Neodporucam kupovat auto z sk bazaru a uz vobec nie z AAA bazaru a v hotovosti bez uveru a ani ziadny leasing.Na zadlzeni nie je nic rozumne.
Urcite na vlastnu päst alebo ak sa nerozumies do aut tak s niekym a z nemecka po vlastnej osi.
Nemec co ma cez 2000 € sa stara o auto inak ako zobrak ktory ma 600 € v cistom.
Byvam v DE a viem o tom nieco.

Sestra robi na sude a riesi bazare stale.
Mohol by som rozpravat.

Osobne mi je to ale jedno.

hrachier

Rozhodne su autobazari lepsie ako sukromnici.. ved vieme samy ake crepy zvyknu nosit z nemecka, francuzska, talianska a pod.. bez zaruky, penaize na ruku, zmluva pravne o nicom... autobazar ti dava naopak zaruku aj na km aj na povod vozidla a kvaltiny dokonca aj na skryte vady. Doporucoval by som tiez spominany Darex, maju zazmluvneneho aj Autoporadcu, ktory im certifikuje auta, takze oni sa chovaju dlhodobo ako najferovejsia firma z autobazarov.

PeterTakac

AAAauto a autobazar.eu nie su oba autobazari.. autobazar.eu je iba webstranka, kde mozes inzerovat auto ako ty, tak aj iní predajcovia (firmy).. co sa tyka schopneho autobazaru odporucam pozriet autobazar Darex.sk, mam s nimi osobnu skusenost - kladnu :)

brrr

hracc, na Slovensku je vela obchodov s jednym a tym istym majitelom, aj e-shopov. Co je zvlastne su to vacsinou ceske firmy. A pre ceske firmy na Slovensku neplati v pripade reklamacie nasa SOI. Co sa tyka AAA auto, su to tiez cesi a dokazu hrat riadne na psychiku, natahuju cas, ak chcete auto predat snazia sa z neho urobit vrak a potom ho ponukaju za 3-nasobnu cenu. Dokazu cloveka uplne zlomit, natahovanim casu, lebo k vedia ze kazdy je nervozny z cakania. Obchod je obchod, ale tu by som uz nikdy nekupoval ani pneumatiku. Ved si vygooglite skusenosti inych, je to veru pravda.

geminkaa

Ako už sa nižšie píše, AAA má v zmluve záruku na km, takže by som nemala obavy. Skor by som sa bála niekde z nemecka alebo od niekoho cez internet, kde záruka nie je.

berenikasom

Mám auto z AAA a v zmluve mám napísané, že keď sa zistí, že sú km stočené, vrátia peniaze. Takže toho by som sa nebála