Dozvedela som sa istu vec..

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec..
TrapiMaTo

prostrednictvom istej socialnej siete som sa dozvedela o svojom dlhorocnom priatelovi, s ktorym planujem buducnost istu vec... Vraj so mnou vobec nie je stastny :( Strasne ma to teraz trapi, jednak som prekvapena, lebo sa snazim vo vsetkom, staram sa o to aby bolo stale navarene ked pride unaveny, periem, upratujem, prejavujem mu lasku, ci uz pohladenim, alebo bozkami, v posteleli je to trosku chudobne, ale ked som sa ho pytala a rozpravali sme sa, tak mu vraj nic nechyba .... :( ja uz vazne neviem, strasne ma to trapi, citim sa dost neschopna :((((

cim to moze byt? alebo co by som mohla na sebe zmenit? :((

romank.a

no ale pises, ze s kazdou jednou sa chce stretnut a mysli to vazne, a ze sa uz s nejakou aj stretol.. toto tolerujes?
tak neviem ci len ja som prilis hrda osoba, ale take by som si nikdy nenechala, aj keby som ho neviem ako milovala.. ved on ti to robi v podstate priamo pod nosom! pokusa stastie, ako len moze, asi ho to fakt bavi, takto sa zahravat, ale vazne porozmyslaj, ci by si mu nemala dat ultimatum, ci uz sa bude vyhrazat ze si nieco spravi alebo nie, potom mozno pochopi a vzpameta sa

TrapiMaTo

ojka

ano mas pravdu, ono to je dost neprijemna situacia hrat sa na nejaku babenku a balit vlastneho chlapa. Ale ak uz je dovera podlomena skusenostami, nic sa uz neda pokazit :( Za normalnych okolnosti by ma to ani nenapadlo skusit s nim pisat pod inym nickom, navrhla mi to znama- vyskusala som, zistila som co je vo veci a otvorilo mi to kusok oci.

TrapiMaTo

podvadza,.. nikdy som nemala konkretne dokazy ak mame na mysli sex. Jedine min.roku, ked som mu nasla info o sexe s jednou babou na nete. Vtedy som sa chcela rozist, ale s hrozbou ktoru mi daval ze si nieco urobi som od toho upustila, no nezabudla. Cely rok sa to so mnou tahalo, bolo to badat aj na mojom spravani. Vravi sa, ze clovek by raz mal odpustit,...preto som s nim aj ostala... a odvtedy uz nic konkretne som nenasla, iba jeho neustala zavislost na "sieti" a vyhladavanie dievcat,a pod. Podla neho je to vraj sranda. Mam neustale narazky na ten hlupy "p...c" ale on to akoby ignoroval, sem tam sa urazi ak je moja narazka silnejsia, resp. ak spomeniem min.rok!

Fakt neviem co robit, kebyze mna ignoroval tak sa s nim rozidem,ale on je ku mne celkom mily, tak je to strasne rozhodnutie, co urobit a co nie... :(

jajka: mozno mas pravdu, je to len navnada na baby... ale aj tak to nie je iste :(

ojka

lost, za toto by som ludí strielala.... takáto kontrola na internete.... ked je dôvera vo vzťahu, tak takéto hry nemajú čo hľadať......horšie je to, keď sa partneri podozrievajú, a jeden z nich začne takúto hru hrať,... neznesiteľná situácia....uaaa
TrapiMaTo, podľa toho čo píšeš, tak si priateľka jak má byť, možno to je len jeho ješitnosť, že si hladá takéto zábavky, možno si chce dokazovať, že stále na to má,... nechápem ho, ked má doma taký poklad

jajka001_

moje male naivne....to je predsa pasca na zeny. sa postazuje aku ma doma harpiu, zeny ho polutuju, chcu ho oslobodit, zachranit. potom ked sa namotaju tak zacne zas ze Ale nie, ja ju vlastne mam este celkom rad, neviem sa od nej odputat, ublizi si ked ju opustim a bla bla bla

TrapiMaTo

... tak preco pise ze nie je so mnou stastny? :((( co ak to je skutocne pravda a on prave preto vyhladava ine? :(

jajka001_

tak neviem co tu riesis. je mu s tebou rozhodne dobre. kazdy chlap mu moze zavidiet. staras sa onho a on sa stretava s inymi. tie sa ho snazia zbalit a on sa neda lebo ma teba. uzije si sex, doma ma full servis. aky krasny zivot. si frajerka za sto bodov.

TrapiMaTo

jajka:

ano, asi je to chore, no nedokazem mu zakazat napr. pokec ked viem, ze ku mne je 100% ohladuplny, pozorny, spravny... Samozrejme nenechala som to len tak, ja som mu povedala ze po jednej skusenosti co som nasla na nete mu uz neverim a tak sa mi nepaci ze stale ho ta "siet" neodradila,... ani neviem presne co vtedy na to povedal, ale viem ze sme sa vratili k tomu ze ja si tiez pisem s jednym spoluziakom - jedine s nim, a to je clovek ktoreho dlllho poznam :( .... podla mna je to uplne ine ako ked on vyhladava cudzie baby...

TrapiMaTo

ani som nemusela ja iniciovat (pod inym menom) a sam navrhol stretko po dvoch dnoch pisania! dokonca ma prehovaral.... predtym som mu aj nasla na pokeci (ked nechal zapnuty) alebo v mobile podobne situacie. S kazdou jednou sa chce stretnut a mysli to vazne,.. s niekt. sa aj stretol ak boli odtial, pripadne s jednou sa dohodol ze pojde za nou! :(