"si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny

Príspevok v téme: "si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny
sweet_lolitta

Skvely film o tom, ze co vkladate do ust vas priamo ovplivnuje, pretoze kazde susto telo metabolizuje, nieco si zoberie, zvysok vyhodi, ine necha v sebe a skodi mu to... O tom aky je priami suvis s rakovinou a jedlom a aj to, ako by to dopadlo, keby zrazu lekari vedeli nieco o vyzive a rakovina by ustupila (asi by vela ludi prislo o pracu, vsak?)>>>

tu je link :)

www.green-ways.com

Co si o tom myslite vy?

watermelon

zalud: to je len tvoj dojem. no ja sa viem porovnat s mnohymi jedincami co jedia maso a teda som xkrat zdravsia .... a vegetarian sa takisto moze stravovat uplne nezdravo ked vypraza zeleninu a syry, ked je kolace...

žaluď

Prispievateľ
- Mlieko pijem občas, hovoril som o vyváženej pestrej strave. Jem zo všetkého trochu.
- V každom jedle niečo chýba alebo niečo škodí. Navzájom sa to doplní trocha škodlivín sa odstráni.
- Pufry sú látky ktoré stabilizujú pH v tele. Nadmernú kyselinu za pár hodín vylúčiš alebo metabolizuješ, podľa toho akú.

rena23

Žaluď, to čo si napísal mojim tvrdeniam neodporuje. Možno len dve male poznamky- crevo masozravcov je podstatne kratsie, aby sa v nom masita potrava dlho nezdrziavala a nezahnivala. Clovek ma crevo dlhe ako bylinozravce. Hnilobne procesy, okrem hromadenia toxinov, o ktorych negativnom vplyve na zdravie asi nemusim pisat, nicia crevnu
mikrofloru.

watermelon

vsetky zvierata zijuce v zajati sa stravuju inak ako ich druh v prirode a teda neprirodzene, preto potrebuju aj veterinarov. to ze ma tvoj vlciak rad mlieko neznamena ze je to jeho prirodzena strava. zviera v zajati uz davno stratilo svoje instinkty.

žaluď

watermelon:

Nie je pravda že prevláda hniloba. Trávením mäsa vzniká mierne jedovatá látka, ktorú ľudské telo odbúra. Výsledný efekt je že ľudia jediaci mäso sú silnejší a zdravší ako vegetariáni.

prispievatel

zalud, ale to mlieco ti prekysluje organizmus a tym padom ti odobrea ten vapnik z kosti a zubkov, co si si tak nahramadil jedenim masa.

žaluď

rena23:

Mám vlčiaka, čo je nejbližší príbuzný vlkovi. Mlieko má rád. Prešľachtenie spôsobuje mnoho chorôb. A to aj u ľudí, viď incest.

watermelon

s prijmom beznej potravy ti zacne v crevnej flore prevladat ta hnilobna... preto ludom co papkaju take hnijuce veeelmi casto smrdi hovienko a prdik.