ahojte ... má niektorá z Vás negatívne,alebo pozitívne skúsenosti s antikoncepčnými náplasťami EVRA? ďakujem za odpovede...
-----------
Sekcia antikoncepcia www.zdravie.sk
Antikoncepčné náplaste EVRA
Ahojte ja uzivam EVRU rok aj mesiac, som spokojna, ziadne vedlajsie ucinky, menstruacia chodi presne, vzdy v nedelu okolo 14:00 :)))) v prvy mesiac som mala hocikedy slaby krvavy vytok ale ono sa to potom upravilo a teraz je vsetko OK :) a dokonca som objavila lekaren,kde mesacne balenie stoji 366sk a trojmesacne 1100... :-o
ahojte chcela by som sa opitat kedy začne učinkovat evra kolko to musim použivat aby to učinkovalo
fuha, tak to som teraz dost v soku, ja ju pouzivam uz skoro 3. mesiac a zatial som bola velmi spokojna.. asi aj ja zajdem za doktorkou, fu, inak to je dost blbe..
ahojte,
vcera som bola u mojje lekarky po novy recept na evru, ktoru som uzivala v podstate bez prestavky vyse 3 rokov. nemala som nikdy zaidne problemy s priberanim, bolestami, PMS, s pletou a pod. vsetko bolo fajn. ale vcera mi antikoncepviu vymenila , s mojim suhlasom, pretoze vysla nejaka nova studia, podla ktorej evra nie je taka, ako bola propagovana, hormony sa neuvolnuju postupne, ale narazovo a bolo pri nich zistene vysoke riziko trombozy. takze hned som si naplast vymenila...
ahojky, ja pozuivam naplast druhy mesiac, zatial velmi spokojna, ziadne problemy, len vyhody;) len sa chcem opytat: ak by sa nemali v blizkosti naplaste pouzivat ziadne kremy, gely, mydla, co taky penovy kupel? nemoze to ublizit naplasti? neodlepisa? dakujem za odpoved
ppaa
hmm..o takych naplastiach som este ani nepocula
ahojky premium,ano pokojne mozes pokracovat v lepeni nalepiek ak nechces dostat menstruasciu pocas dovolenky, je to v pohodke
paa