Antikoncepčné náplaste EVRA

mayka

Ahojte ja uzivam EVRU rok aj mesiac, som spokojna, ziadne vedlajsie ucinky, menstruacia chodi presne, vzdy v nedelu okolo 14:00 :)))) v prvy mesiac som mala hocikedy slaby krvavy vytok ale ono sa to potom upravilo a teraz je vsetko OK :) a dokonca som objavila lekaren,kde mesacne balenie stoji 366sk a trojmesacne 1100... :-o

zuzuuka

Ahojte! ja evru pouzivam 3 mesiace...je to v pohode, ale pribrala som za prve 2 mesiace až 5 kíl...no neviem či z toho...ale zase pleť sa mi veľmi zlepšil :DD

milky way

fuha, tak to som teraz dost v soku, ja ju pouzivam uz skoro 3. mesiac a zatial som bola velmi spokojna.. asi aj ja zajdem za doktorkou, fu, inak to je dost blbe..

m 15

ahojte,
vcera som bola u mojje lekarky po novy recept na evru, ktoru som uzivala v podstate bez prestavky vyse 3 rokov. nemala som nikdy zaidne problemy s priberanim, bolestami, PMS, s pletou a pod. vsetko bolo fajn. ale vcera mi antikoncepviu vymenila , s mojim suhlasom, pretoze vysla nejaka nova studia, podla ktorej evra nie je taka, ako bola propagovana, hormony sa neuvolnuju postupne, ale narazovo a bolo pri nich zistene vysoke riziko trombozy. takze hned som si naplast vymenila...

wranqa

ahojte,v lekárni stojí 3-mesačné balenie Evrra 1200 Sk.. Mne sa zvýšilo a ak by mal niekto záujem predala by som balenie na 3 mesiace za 1000sk..v prípade záujmu kontaktujte wranqa@azet.sk

milky way

ahojky, ja pozuivam naplast druhy mesiac, zatial velmi spokojna, ziadne problemy, len vyhody;) len sa chcem opytat: ak by sa nemali v blizkosti naplaste pouzivat ziadne kremy, gely, mydla, co taky penovy kupel? nemoze to ublizit naplasti? neodlepisa? dakujem za odpoved

ppaa

milacik322

Ahoj ja mam naplast Evra uz druhy tyzden a som moc spokojna.Naplast sa mi neodlepuje a vobec mi neprekaza.Vrelo odporucam vsetkym babam...

milky way

ahojky premium,ano pokojne mozes pokracovat v lepeni nalepiek ak nechces dostat menstruasciu pocas dovolenky, je to v pohodke

paa