ahojte ... má niektorá z Vás negatívne,alebo pozitívne skúsenosti s antikoncepčnými náplasťami EVRA? ďakujem za odpovede...
-----------
Sekcia antikoncepcia www.zdravie.sk
Antikoncepčné náplaste EVRA
ahojte,
ja som tiez pouzivala evru, bola som velmi spokojna,nakolko mi doposial ziadna antikonc.nesadla,uzivala som pred tym mercilon,mervilon a mala som aj implantat /pod kozou/.vzdy som po nejakom case zacala mat menstruaciu kazde 2 tydne a to nehovorim o dovolenkach-zmena prostredia,bez tamponovsom si ju nevedela predstavit.po hormonalnej stranke bola super,ale iba v zime.cez leto sa odliepala,vyskusala som vsetky mozne miesta na tele,lde dobre drzala-bolo to dost neesteticke.momentalne som bez,v novembri si idem davat mirenu,co mi odporucil aj moj gynekolog.
ahojte...ja mam naplast iba od utorka,zatial ziadne vedlajsie ucinky nie su,ale akosi ma zacali velmi svrbiet bradavky a predtym som taky problem nemala.....no mam pocit,ze ich dlho pouzivat nebudem ako som tu citala tie negativne odkazy
no, hej niektore zenicky maju problemy s nalepkami, ale nechapem, ved pocas uzivania antikoncepcie nemas ovulaciu, nie? :) inak je to zatial asi najinteligentnejsia antikoncepcia na trhu, velmi spokojna som:)
ja som mala skor zle skusenosti.Naplaste som pouzivala len prvy mesiac,prirastok na vahe a pocas ovulacie krce v podbrusku.
helou, chcem sa spytat, je dolezite pri lepeni tiez dodrziavat presny cas? alebo je to 1?
ja som tiez presne nasla to miesto na zadku kde je najlepsie su ju lepit, nie je tam vidiet a dobre drzi :)
caute baby...ja pouzivam evru uz par mesiacov a najprv som ju mala nalepenu na pleci..to sa stale odliepalo a strasne ma to svrbello..najlepsie miesto na tuto naplast je zadok.. nalepte si ju na ritku..ale nie moc nizko , ani do stredu zadku ale tak, aby bola troska na kraji , ale stale skryta pod nohavickami.. a nalepte si ju vyssie, kusok pod okraj nohaviciek..tam drzi perfektne a neni ju vobec citit...
Ahojte, prosim Vas, zacala som si lepit Evru 1x v zivote a nevedomky som najprv odlepila tu tenucku foliu co na tom bola a chytila som sa tej lepiacej casti prstom - chcem sa opytat - je tym naplast znehodnotena??????Inak drzi poriadne, neodlepuje sa len je trosicku na tele pokrcena...je to chyba????? Prosim poradte....
Ahoj, jediné negatívum, ktoré som postrehla počas obdobia používania Evry bolo asi to, že sa niekedy naplast odlepila, cize ak chces zacat s evrou, odporucam davat vacsi pozor na to, ci dobre drzi na tele, aby sa nahodou neodlepila a ty by si si to nemusela vsimnut. To by mohlo byt nebezpecne..