Antikoncepčné náplaste EVRA

premium

Ahojte!odchadzam na dovolenku a momentalne mam posledny tyzden naplast..neviete ci mozem pokracovat dalej v nalepeni bez tyzdnovej prestavky skratka dva mesiace po sebe brat naplaste bez menstruacnej pauzy?
dakujem..

zuzuk

Ahojte, brala som Evru rok a bola som maximalne v pohode, po roku mi nasli cystu na vajecniku / ze vraj kvoli nizkohormonalnej antikoncepcii/a prave som tyzden po operacii.nic moc.teda.doporucujem nezanedbavat pravidelne prehliadky gynekologom a ultrazvuk nutny./ na sledovanie cyst/.

wewewe0

ahojte,ja tiez uzivam evru uz asi rok a pol a mam taky bielozlty hlienovity vytok,moze to byt z toho?citala som tu ze funkcia evry je v zahusteni hlienu krcka maternice.pomozte mi niekto prosiiiim

momo

ahojte.evra použivam rok a som velmi spokojná.stav pleti sa mi zlepšil, nemám už skoro žiadne problémy.neprobrala som ani kg, prsia sa mi viditelne zvačšili a bolesť pri menštruacii sa omnoho zmiernila...naozaj odporúčam a hlavne vobec nezaťažuje žalúdok a trávenie ako je to pri tabletkách

petka6

ahojte, pouzivala som antikoncepciu evra a mam zvysne 3 naplaste, ak by sme niekto chceli kupit, predam za 300sk. som z ruzomberka ale teraz vacsinu casu travim v bratislave. ozvite sa na mail:)peta

tina

ahojte..naplaste uz beriem treti rok..nemam s nimi ziadne negativne skusenosti...lepim si ich na podbrusko....ziadne vedlajsie ucinky, ani kg naviac....a velmi mi to vyhovuje...raz do tyzdna si ju vymenim a to je vsetko..a menstruacia chodi fakt na minutu presne

moncka

Kde je najlepšie si nalepiť náplasť aby sa neodlepovala alebo neposúvala. Ale taktiež aby ju nebolo vidno.hmmm..????Ďakujem

hahe

Ahojte, v lekarni stoji mesacne balenie 500Sk, ale ked kupis na 3 mesiace je to za 1200Sk. Ak by mal niekto zaujem, tak mne ostali, tak ak chcete predam balenie na mesiac za 300Sk, najlepsie BA alebo Zilina, popripade na dobierku, ak chcete ozvite sa na hahe@centrum.sk

katarina

Ahoj!
Naplaste pouzivam uz viac ako tri roky, a so ziadnymi komplikaciami som sa zatial nestretla. Vaha sa mi nezmenila, plet vylepsila a menstruaciu mam presnu ako hodinky.