Antikoncepčné náplaste EVRA

bruneta

beriem náplaste 2 roky, a nemam s nimi problémy, iba prvý mesiac, kým si telo na to zvykne... predsa sú to hormóny.. ale nad zadok by som to nelepila, ja som si oblubila podbruško... a ked si to dobre zalepite hned, nemá sa to prečo odlepiť. a dvojitá ochrana je blbosť, lebo by sme vyšli na mizinu :))

joice

ja som uzivala Evru dva mesiace vsetko bolo fajn neodlepovala sa, zlepsila sa mi plet aj mi trocha narastli prsia, ale treti mesiac mi z nej bolo velmi nevolno a zvracala som tak som ju musela tento mesiac vysadit. a je mi to vazne luto lebo to bola velmi pohodlna forma antikoncepcie.vrelo odporucam. ono je to individualne a kazdemu o inac sadne
zvysilo sa mi vsak 11 naplasti (mala som to na pol rok) a teraz neviem co s nimi. takze ak by niektora mala zaujem tak vam ich mozem predat. :-)

janka

No ja mam napalste uz 2. mesiac a pocas prvych 2 tyzdnov som pribrala 6 kg,co ma skoro zabilo.Ale je to asi individualne.Ine problemy s nimi nemam.

andy

ahojte.ja už rok mam evru.som spokojná,no prve mesiace som vkuse mala problémy.hocikedy som dostala.teraz je ok.vedlajšie účinky,nič len som schudla.

sg

ahojte chcem sa opytat mam problem uzivala som naplaste evra. prve dva mesiace som bola s nimi spokonjna ale posledny mesiac som pocitovala strasne bolesti v prsnikoch boli strasne citlive a v podbrusku bolesti takze som v cykle pouzivania druhu naplast odlepila cize tretiu som si uz nedala. menstruaciu som nedostala ani po dvoch tyzdnoch odlepenia. robila som si aj tehotensky test no bol negativny. neviete kde mohol nastat problem?

zuzidlopp

Ahojte, mám náplaste evra druhý týtden a zatial s nimi nemám ziaden problém, len prvu som si asi nalepila na zlé miesto a odlepila sa mi na 4. den a teraz tiez neviem ze ci si mam dalsiu dat akokeby sa nic nestalo alebo v ten den ked sam sa mi odlepila... Alôe inak presla som na naplsate z tabletiek lebo som mala zvyseny bilirubin a nemohla som kvoli peceni...

heloušak

čauko ,doktor mi dopuručil evru,no podle odkazu to asi nebude nic extra skoro každá máte vedlejsi učinky.tak nevím jestli s tím vubec začínat,brala jsem minisiston ale stale ki bylo zle.ach jo napište někdo jestli jste byla ok ,a jak mi bude první týden.a máme používat první týden kondom?????h

mišička

ahojte ja mám náplasť asi 2 mesiac. tento týžden sa mi stalo, že v piatok sa mi odlepila celá zo zadku. hned som si nalepila novú, ale teraz neviem kedy si mám vymeniť či v pondelok kedy si ju vymienam obvykle alebo v piatok, čiže nový den výmeny. poradí mi niekto?

hapci

cawte, ja som mala naplaste Evra, asi pol roka som ich uzivala, ale mne vobec neboli dobre. Jedna vec, ze sa mi okraje odlepovali, a bola som z toho nervozna (inak to neva ked sa okraje trosku odlepia), dalsia vec, ze som prestala mat chut na sex a navyse som bola z nich nenormalne naladova,priatel uz sedivel pri mne. Takze som si ich dala velmi rychlo vymenit. ALE! U kazdeho individualne, nie na kazdeho to tak musi posobit. :) Nice day