Antikoncepčné náplaste EVRA

andy

ahojte chcela by som sa opytat, evru si lepim asi dva roky a teraz pri nalepenej tretej naplasti mi zacalo silne spinenie, este ani raz pri jej uzivani sa mi to nestalo a naplast drzi poriadne. Je to normalne alebo nieco nie je v poriadku? dakujem

mata

Ahojte baby,
ja uzivam Evru uz asi 3-4 roky a som s nou spokojna, netreba na to tak casto mysliet, a ani neviem ze ju mam. Vedlajsie ucinky u mna neboli ziadne. Je pravda ze som pribrala, no Evre by som to neprisudzovala, skor je to moja chyba:)) V lete sa trochu odlepuje, ale zvykla som si ju lepit na podbrusko a tam to vlastne drzia plavky i ked sa odlepi.

kubkam

Ahojte dievcata.
ja pouzivam Evru uz takmer rok s malymi preestavkami, nakolko priatel pracuje v zahranici. Mylsim, ze nic lepsie ako Evra neexistuje, hoci zio zaciatku som malvala problemy aj ja, hlavne co sa tyka bolesti v prsnikoch a nafuknutiu, po 1 cykle sa to vzdy upravilo a povedala by som, ze som prave zistila zlepsenie ako kvality pokozky, tak aj vlasov ako aj ubytok na vahe. Jedine negativa boli, ze vzdy ked som bola v 4.tyzdni bez nalepky bola som doslova \"citovo rozpolozena\" a kadeco ma rozhadzalo a potom tzv \"spinenie\" mi castokrat zacalo v tretom tyzdni, cize trvalo aj dva tyzdne, ale inac som spokojna, ziadne traviace tazkosti ani problem so sledovanim casu. Odporucam

xyz

Ahojte všetci, ja používam Evru viac ako pol roka a som s nou spokojná, až na to, že mi asi mesiac trvalo kým som našla správne miesto na jej nalepenie :) pretože všade sa mi rožky lepili napríklad na nohavice a bála som sa, že sa odlepí, na ramene to bolo nepraktické, lebo ju bolo veľmi vidiet, to je jediné asi čo by som jej zazlievala. Inak som s nou veľmi spokojná, aspon nemusim tlačiť do hlavy rôzne tabletky a vyhnem sa tým žalúdočným problémom :)

majuliq

Ahojte, ja uzivam evru este len necely tyzden, ale zatial som spokojna, neni ju ani citit a velmi dobre vplyva na priebeh menstruacie, uplne mi vymyzli bolesti a krvacanie bolo o mnoho slabsie a kratsie, trochu sa mi sice pohla ale aj tak drzi a myslim ze to neni cenovo velmi nedostupne.zatial odporucam

kittike

ahojte...aj ja som zatiaľ užívateľkou náplaste od minulých vianoc. Chcela by som však ich vymeniť za inú antikoncepciu. za rok som pribrala cca 3 kg, už týždeň pred menštruáciou mám krvavý výtok a mám problém aj s odlepovaním náplastí. Stačí, že sa zachytí roh náplaste do oblečenia a už je dole. Tak neviem, asi je to u každého inak.

pedro

ahojte, ja som s nimi bola spojojná,kým sa mi nezačali čím ďalej častejšie odlepovať,tak som ich vysatila. Nevie niekto, či existuje aj nejaká prírodná antikoncepcia /nejaké bylinky/, lebo z HAK mi je zle a vnútromate.teliesko mi doktor neodporúča.Díky

anagelka

karkulka, este nezufaj, radsej vydrz, mozno ti sadne, kazdemu sadne inak. mne napriklad uz piaty mesiac absolutne vyhovuje. ani v lete sa mi neodlepovala, bez problemov, dokonca mi narastli prsia. aj mna prve 3 mesiace boleli trosku prsia, mozno aj svrbeli, ale teraz to vidim, ze vysledok bol narast prs a to je dobre:) takze tak. moja doktorka hovori, ze je to super, velmi jemna a prisposobiva antika. ani neviem ze ju nosim:) odporucam!!!