ahojte ... má niektorá z Vás negatívne,alebo pozitívne skúsenosti s antikoncepčnými náplasťami EVRA? ďakujem za odpovede...
-----------
Sekcia antikoncepcia www.zdravie.sk
Antikoncepčné náplaste EVRA
Slecnyyyyy, zacala som pouzivat naplaste ale neviem sa zbavit slabeho kazdodenneho krvacania...je to v poriadku? :(
gabca:a bola si s nimi spokojna??
taňka:ahoj ja som si ju bola dan predpisat dnes ale citala som ze s toho niektore baby otehotneli a ze sa to furt odlepuje...ja ju menim koli tomu ze som s tej predtym pribrala a s tejto si neako pribrala ty??
náplasť som si dala v pondelok prvý krát a na okrajoch sa mi odlepuje. je to veľký problém?
frajerka mala na pleci po evre este trosku lepidla. ja som jej to nechctiac bozkaval pri milovani. a uz ked som zaspaval ma stipala pera.a rano ked som sa zobudil mi bolo strasne zle.bol som slaby na vracanie mi bolo. brnila mi hlava zimnicu som mal tak zle mi nikdy nebolo.. nemoze sa mi nic stat??? nebude to mat nejake nasledky?
Moje skúsenosti sú veľmi pozitívne. Užívam Evru už takmer 2 roky. Je pohodlná a zatiaľ spoľahlivá. Už ju užívajú aj kámošky...Cena je vyššia ako u klasickej anti,ale stojí to zato. Ja nepociťujem žiadne vedľajšie účinky....
Ahojte, mala ste niektora prvy mesiac po nalepeni naplasti Evra pocity ako napinanie na vracanie,striedanie chuti slane sladke, divnu pachut v ustach? Kolko vam to trvalo mesiac, dva ,preslo to alebo ste museli Evru vysadit?
Ja mam Evru kvoli upraveniu cyklu a neviem neviem ci to vobec za to stoji... Mam s nou vsetky tie patalie ako prve mesiace tehotenstva. Dakujem
ja tiez uvazujem nad Evrou, uzivala som dva roky tabletky nemala som s nimi negativne skusenosti ale to ze si musi clovek kazdy den davat pozor aby ich uzil, a nevie mi niekto povedat nieco o antikoncepcii injekciach? skusali ste to? ja totiz potrebujem antikoncepciu len na 2 tyzdne (priatel je v zahranici)kvoli inym tabletkam nesmiem otehotniet (pravdepodobne by som hned potratila) a bojim sa spoliehat len na kondom.