Antikoncepčné náplaste EVRA

zjuzika

urcite ano, hned ju radsej vysadj...ja by som pri takychto ucinkoch nevahala ani minutu..... a zajdi potom za lekarom, nech ti antiku vymeni....

yoplanka

Zdravím,v stvrtok somsi prvy krat nalepila Evru, v piatok rano sa dostavili strasne krce v podbrusku az zavraty, v sobotu som strasne zvracala cely den dokonca uz aj vodu co som pila, a dnesje nedela a trpim strasnou migrenou,myslite ze za to moze Evra?

potojko

Ahojte, ja som pouzivala EVRA 3 mesiace a vsetko bolo v poriadku,no potom som ich vysadila a uz dva tyzdne mi meska menstruacia. Urobila som si tri tehotenske testy, ale vsetky boli negativne. Zacinam mat strach, ci mi tie hormony v naplastach neuskodili. Poradte mi prosiiiiim. pa

dada

lizza ja mam rovnaky problem ako ty..paradoxne evru som zacala uzivat preto aby sa mi tieto problemy upravili, pretoze som ich mala uz pri predchadzajucich liekoch..a ono sa to len zhorsilo

milacik322

Ahoj predam antikoncepcne naplaste EVRA za 9,90eur.Je to jedno mesacne palenie...ked ma niekto zaujem napiste prosim mail...

lizza3

ahojte ja pouzivam naplaste evra uz asi 6 mesiacov a po troch som zacala krvacat uz pocas druhej naplasti..uz druhy mesiac sa mi to stalo ze osm si nalepila druhu naplast a na druhy den som zacala krvacat..takze to vyzera tak ze mne nesadli a idem ich vysadit. A ano je to pravda ze ich uz prestali vyrabat..uz sa len dopredavaju zasoby co su na sklade.

ivussss

ja pouzivam evru uz 2 a pol roka a nemala som nikdy ziadne problemy s jej uzivanim.je dobra v tom, ze nemusim mysliet kazdy den na tabletku, ale na druhej strane par krat sa mi stalo, ze som si zabudla vymenit naplast a dala som si ju az na druhy den, ale nemalo to, chvalabohu, ziadne nasledky.urcite ju budem uzivat aj nadalej a dufam, ze to, ze ju stahuju z trhu nieje pravda, pretoze som fakt nadmieru spokojna.a myslim si, ze skodi menej ako tabletky

:))

Caute. Chcem sa opytat ci nahodou neviete co je pravdy na tom ze antikoncepcne naplaste odchadzaju z trhu. Chcela som si ich dat pred mesiacom predpisat, no doktorka ma prerusila okamzite slovami ze odchadzaju z trhu a tak ich proste nepredpisuje. Teraz idem skusit tabletky. :((
dakujem za odpoved ;) zatim

zuzuli

ahojte! mohol by mi niekto povedat ako to je s ucinnostou evry? teraz som s nou zacala - mam ju druhy tyzden, a chcela by som vediet ci uz som chranena...a celkovo je to ako? kazdy mesiac som chranena v 2.a3. tyzdni, pocas 4 som len vtedy ked si dam dost skoro naplast? ..som trocha zmetena z toho pribaloveho letacika... dakujem za odpoved