Antikoncepčné náplaste EVRA

karkulka21

mozes v pohode chodit do solarka....aj ja som chodila.....ak ti nebude vadit,ze budes mat jedno biele miesto na tele :)

DOTAZ:-)

ahojte mam dotaz, beriem evru ..teda druhu naplast a nejako sa citim taka nafucana plna, inak nemam ziadne problemy . Mal niekto taketo problemy??? dakujem za odpoved

eliz

ahojte..ja beriem Evru cca pol roka a bola som s nou doteraz velmi spokojna..nepribrala som ani som nespozorovala vacsie zmeny, iba mi narastli prsia..no teraz som uz druhykrat zacala krvacat (pri druhej naplasti), takze kramy to nie su..myslite ze to vymizne alebo mam Evru vysadit? inak sa na nu fakt nemozem stazovat

supertajne

Caute baby. Viete mi povedat prosim, od kedy Evra ucinkuje? nalepila som si ju 1. den menstruacie, ale neviem, kedy som uz chranena.
Dakujem za odpoved!!!

cicusa161111

Ahoje.. Predam naplaste evra na jeden mesiac + 2 ktomu za 15eur. Ak ma niekto zaujime piste na email jajkaa@post.sk

čerešňa

čaute, neviete mi niektorá poradiť, potrebujem posunúť kramy o 1 týždeň. beriem evru a teraz mám nalepenú 3. náplasť takže nasleduje týždeň pauza. Na dovelenku idem 20. júna a akurát to tam vychádza tak, že pauza. Ak si teraz namiesto pauzy nalepím 4. náplasť potom nasledeje týždeň pauza a zasa 3.týždňové lepenie? Alebo sa spoľahnúť a urobiť tak až na dovči? Kto má skúsenosti poraďte.

leerka

miluska ved ked zacnes uzivat antiku,tak samozrejme, ze sa do teba priatel moze robit...ved nato sa tie tabletky aj vymysleli, aby partneri mohli ist "naostro"...samozrejme ide o to, aby si dodrziavala spravne bratie tabletiek...ciez nezabudat na ne, ak budes brat antibiotika ktore znizujju(ale len niektore) ucinok antiky, tak si davat ese 7 dni pozor a pouzivat aj inu ochranu, aby si nevracala, nehnackovala, ked ese len zoberas antiku, elbo sa ti nemusi vstrebat....

miluška

zjuzjika máš s tým skúsenosti, že aj keď sa parrtner do mňa urobka nič sa nestane?
ešte som žiadnu anti nebrala a rozmýšľam o tom