prečo ma priťahuje ten typ mužov?

jajka001_

mna uz nezaujimaju lebo vacsine v dnesnej dobe ide uz fakt len o ten imidz a presvedcenie a hudba kdesi mizne
no uznaj, dnesni punkeri si vsetky tie doplnky KUPUJU v predrazenych znackovych obchodoch..to je uz zo za punk :D

AdamKrt

pauli 73:

zlozvyk z prace v IT, kde treba byt presny. Obcas beriem nieco doslovne... :)

Nikdy by som si nepomyslel, ze pre niekoho moze byt zaujimavy obycajny vyzor drsnaka. Prislo mi to moc priehladne a povrchne. Ale OK, kazdemu sa paci nieco ine. Niekomu holky, niekomu vdolky... :)

Cashia

Adam: ja mám 26 a rozhodne som už dávno z puberty von a mám taký pocit, že ma tento typ chlapov nikdy neomrzí..a radšej budem sama ako s nejakým prehnane milým, sladkým chlapom s ktorým je taká nuda, že sa ani pohádať nemôžeš :)))

pauli 73

Adam, ja mám 36 a dve deti a stále sa mi páči taký typ. Neviem ale nejako ťa to chytilo za srdce...asi tu už chceš riešiť niečo iné, nie? :)

pauli 73

Adam, slovom zlí, chcela špecifikovať výzor, nie povahu...alebo tým menej chápavým mala rozpísať presne ako má vyzerať? lebo my chápaví sme to pochopili hned :)))

AdamKrt

4maria:

len tak pre zaujimavost, kolko mas rokov. Budem hadat, 19-20 ? Len pre predstavu, ze pre aku generaciu su "zli" muzi inn... :)

Kludne mozu odpovedat i dalsie damy...

jajka001_

adam to sú akoze tí nonšlušáci, tí čo kazda babka na dzedzine ti povie ze to je zly chlapec lebo ma piercing, ci tetovanie :)

AdamKrt

4maria:

aha ano. Vidim uz tie uvodzovky :) Ale este som nepocul vysvetlenie, co su to ti "zli" v uvodzovkach... Takze ide v podstate o dobrakov s maskou zleho chlapika ?

Ale to je fuk, kazdy je strojcom vlastneho stastia... :)