takže prišla som na to, že ma priťahujú "zlí" muži, potetovaní, fajčiari, či rockeri, aj ked pri tom som ešte nikdy takého nemala.. prečo je to tak?
prečo ma priťahuje ten typ mužov?
mna uz nezaujimaju lebo vacsine v dnesnej dobe ide uz fakt len o ten imidz a presvedcenie a hudba kdesi mizne
no uznaj, dnesni punkeri si vsetky tie doplnky KUPUJU v predrazenych znackovych obchodoch..to je uz zo za punk :D
pauli 73:
zlozvyk z prace v IT, kde treba byt presny. Obcas beriem nieco doslovne... :)
Nikdy by som si nepomyslel, ze pre niekoho moze byt zaujimavy obycajny vyzor drsnaka. Prislo mi to moc priehladne a povrchne. Ale OK, kazdemu sa paci nieco ine. Niekomu holky, niekomu vdolky... :)
vidím, že dámy ma pochopili úplne presne ! :))
Adam: ja mám 26 a rozhodne som už dávno z puberty von a mám taký pocit, že ma tento typ chlapov nikdy neomrzí..a radšej budem sama ako s nejakým prehnane milým, sladkým chlapom s ktorým je taká nuda, že sa ani pohádať nemôžeš :)))
Adam, ja mám 36 a dve deti a stále sa mi páči taký typ. Neviem ale nejako ťa to chytilo za srdce...asi tu už chceš riešiť niečo iné, nie? :)
Krt - ma 24, si sa nejako zapalil, ked si uz zabudol, co pisala :-)
Adam, slovom zlí, chcela špecifikovať výzor, nie povahu...alebo tým menej chápavým mala rozpísať presne ako má vyzerať? lebo my chápaví sme to pochopili hned :)))
4maria:
len tak pre zaujimavost, kolko mas rokov. Budem hadat, 19-20 ? Len pre predstavu, ze pre aku generaciu su "zli" muzi inn... :)
Kludne mozu odpovedat i dalsie damy...
adam to sú akoze tí nonšlušáci, tí čo kazda babka na dzedzine ti povie ze to je zly chlapec lebo ma piercing, ci tetovanie :)
4maria:
aha ano. Vidim uz tie uvodzovky :) Ale este som nepocul vysvetlenie, co su to ti "zli" v uvodzovkach... Takze ide v podstate o dobrakov s maskou zleho chlapika ?
Ale to je fuk, kazdy je strojcom vlastneho stastia... :)