prečo ma priťahuje ten typ mužov?

AdamKrt

Ale to neni o vyzore. Nech ma kukuc aky chce, treba cloveka najskor spoznat, ale aj za desiatky rokov nemusis niekoho dobre spoznat.

Samozrejme aj ten s nevinnym kukucom moze byt podliak.

Ale hovorila napr. o nejakom rockerovi. Tam je skor predpoklad, ze na kazdom vystupeni si nabali nejaku inu...

pauli 73

No AdamKrt, toto sú predsudky...a myslíš, že blondák s nevinným kukučom a maskou mimoriadneho slúšáka jej to srdce zlomiť nedokáže? jezus maria....a ako!!!

4maria

proste ten výzor ma strašne priťahuje a viem si predstaviť, že keby som s takým začala chodiť, tak by boli ludia okolo mna dosť v šoku (ale tu ide o to nedať na prvý dojem) .. no často stretávam takých chlapov u mna v práci- kamionistov :) ale neviem, akí sú povahovo.. takže ani neviem, či majú dobré srdiečko,ale ich výzor ma oslovil.. nie sú takí "obyčajní", či preumelkovaní... :)

pauli 73

mňa priťahujú potetovaní, čierny, dlhovlasí, čo im akože nič dobré z očí nekuká ale len na výzor ale srdiečko majú dobré a takého mám aj doma :)))
Tým so ti chcela len napísať, že to, že je chlap potetovaný alebo fajčiar neznamená, že je zlý...podľa mňa si niekoho takého stretla, zapôsobil na teba a ty si si to vysvetlila takto...nie?

AdamKrt

A kto to ma vediet za Teba ? :)

To je ako ked sa opytas, ze preco Ti chutia maliny a inemu zase nechutia...

To mas ako s detektivkami. Zakazane ovocie chuti najlepsie. Tiez sa diva clovek v TV, kde bezi vela serialov a co je tam ? Prevazne kriminalky, lupeze, vrazdy, sex atd... No, ale i ked je to na platne vzrusujuce, tak v reale by clovek nechcel byt zapleteny v nejakej vrazde, ci vysetrovani atd....

Mas len romaticke predstavy. Vyskusaj si to, chlapik Ti dolame srdiecko a o par rokov budes mudrejsia, ze si myslela na riadne hluposti pri vybere priatela... :)

4maria

no ja som práveže také no slušné dievča,normálne moderne sa obliekam,veľa ľudí mi hovorí,že som pekná. takže to asi nebude o tom, že vrana k vrane sadá :)
a Adam, no ako vidíš, ja to neviem . neviem, prečo je to tak . prečo jednoducho nemám záujem o dobrého chlapca...