takže prišla som na to, že ma priťahujú "zlí" muži, potetovaní, fajčiari, či rockeri, aj ked pri tom som ešte nikdy takého nemala.. prečo je to tak?
prečo ma priťahuje ten typ mužov?
adamkrt, neškatuľkuj !!
Ale to neni o vyzore. Nech ma kukuc aky chce, treba cloveka najskor spoznat, ale aj za desiatky rokov nemusis niekoho dobre spoznat.
Samozrejme aj ten s nevinnym kukucom moze byt podliak.
Ale hovorila napr. o nejakom rockerovi. Tam je skor predpoklad, ze na kazdom vystupeni si nabali nejaku inu...
No AdamKrt, toto sú predsudky...a myslíš, že blondák s nevinným kukučom a maskou mimoriadneho slúšáka jej to srdce zlomiť nedokáže? jezus maria....a ako!!!
proste ten výzor ma strašne priťahuje a viem si predstaviť, že keby som s takým začala chodiť, tak by boli ludia okolo mna dosť v šoku (ale tu ide o to nedať na prvý dojem) .. no často stretávam takých chlapov u mna v práci- kamionistov :) ale neviem, akí sú povahovo.. takže ani neviem, či majú dobré srdiečko,ale ich výzor ma oslovil.. nie sú takí "obyčajní", či preumelkovaní... :)
mňa priťahujú potetovaní, čierny, dlhovlasí, čo im akože nič dobré z očí nekuká ale len na výzor ale srdiečko majú dobré a takého mám aj doma :)))
Tým so ti chcela len napísať, že to, že je chlap potetovaný alebo fajčiar neznamená, že je zlý...podľa mňa si niekoho takého stretla, zapôsobil na teba a ty si si to vysvetlila takto...nie?
A kto to ma vediet za Teba ? :)
To je ako ked sa opytas, ze preco Ti chutia maliny a inemu zase nechutia...
To mas ako s detektivkami. Zakazane ovocie chuti najlepsie. Tiez sa diva clovek v TV, kde bezi vela serialov a co je tam ? Prevazne kriminalky, lupeze, vrazdy, sex atd... No, ale i ked je to na platne vzrusujuce, tak v reale by clovek nechcel byt zapleteny v nejakej vrazde, ci vysetrovani atd....
Mas len romaticke predstavy. Vyskusaj si to, chlapik Ti dolame srdiecko a o par rokov budes mudrejsia, ze si myslela na riadne hluposti pri vybere priatela... :)
no ja som práveže také no slušné dievča,normálne moderne sa obliekam,veľa ľudí mi hovorí,že som pekná. takže to asi nebude o tom, že vrana k vrane sadá :)
a Adam, no ako vidíš, ja to neviem . neviem, prečo je to tak . prečo jednoducho nemám záujem o dobrého chlapca...
a rockerov spravidla priťahuje VIACERO žien, aj v tom istom čase...
vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá...
To musis sama vediet...