prečo ma priťahuje ten typ mužov?

AdamKrt

4maria:

pozri, kazdy je nejaky. Ci uz sa tvari ako rocker, motorkar atd. Kazdy nosi nejaku masku. Pancier, pod ktory sa treba dostat...

Mne je len divne, co je na tom take pritazlive na tych zlych chlapcoch.... :)

Hovadom sa moze stat ktokolvek, akokolvek rychlo... Myslim, ze niektorym zenam si to treba len par krat vyskusat, nez padnu s takym hoviadkom na dno a dostane sa im hadam osvietenia :)

jajka001_

adam to si pamatam, presne to iste,bezim si po chodbe v skole a nejaky uplne cudzi chalan na mna vykrikne - ty si depesacka alebo metalistka? :)) nemala som ani sajnu co to je. bola som stvrtacka. teraz mozem zodpovedne povedat ze viac depeche ako metal :)
vtedy to bolo akoze kto z koho, kto je lepsi...detské vojny :D

AdamKrt

Cashia:

no a keby Ti taku jednu dve obcas struhol, prehol Ta cez koleno, prudko na sucho pretiahol, obcas neprisiel domov, zobral Ti peniaze, nakrical na Teba - hned by stupol v Tvojich ociach ? :) Pripadne este tak urobit decko a nepriznat sa k nemu ?

To je pritazlive ??? :)))

AdamKrt

Hehe, ked som bol volakedy este v skole, kamarati sa ma pytali, ze a Ty si co ? Depesak, metalista... A mne to bolo fuk, tak som trepol, ze punker :) Nic z toho som nepoznal, ale ludia ovecky boli rozhodnuti, ze kazdy musi niekde patrit, tak nech si skatulkuju... :)

Mne skor to pripada take stadovite, ked sa obliekaju podla sablony. Neni nic jednoduchsie takto zakryvat svoju pravu identitu. Preto aj vojaci nosia uniformy :)

Cashia

zlí chlapci ženy trápia ale dobrí ich nudia :))

ja som na tom rovnako ako 4maria..a nezmením to, jednoducho ked ma ten milý, dobrý a prehnane láskavý chlap nepriťahuje, môže sa aj na hlavu postaviť a so mnou to nehne..

Pauli73 - v dobrom závidím, že máš takého chlapa doma..nech vám to vydrží :)

jajka001_

rocker nie je automaticky rockstar...rockeri to su tie typy co sa tak obliekaju , pripadne vedia aj na comsi hrat a v uplne najlepsom pripade aj hraju v nejakej tej viac ci menej uspesnej kapele.