prečo ma priťahuje ten typ mužov?

Cashia

adam: 4maria teraz povedala presne to isté čo som mala na jazyku ja.. prečo škatulkuješ? nehovorím, že taký chlapi neexistujú čo mlátia svoje ženy atď ale prečo ty len do extrémov zas zachádzaš?? to že je to trošku drsnejší typ, potetovaný,.. neznamená, že ma musí hneď aj mlátiť..a navyše by som si to ani nenechala tak prosím ťa nezachádzaj do extrémov..

4maria

a ved práve, mne prídu takíto ľudia iní, nezaškatulkovaní .. a to sa mi páči .. že možno trčia z radu medzi všetkými týmito kenmi :)

AdamKrt

jajka001_:

sucho si zle pochopila. Myslel som na sucho pretiahnut, ze ju pretiahne skor nez bude vzrusena, nez zacne ona prirodzene vlhnut. Musom to extra nevadi, lebo penis neni taky citlivy. Ale predpokladam, ze keby si nebola vzrusena, mala suchu vaginu a poriadne by do Teba zacal priatel hustit, tak asi vyskocis z koze ?

Alebo snad existuju zeny, ktorym sa paci, ked nie su vzrusene, nie su vlhke a mali by sa milovat bez toho ?

Vsak dobre, ked si chce niekto ublizovat jazdou na sucho, nech si ju derie.... :)

jajka001_

kedysi si ludia sami vyrabali oblecenie, bolo to jedinecne, davali tak najavo, aki su
je to hroza chodit po vonku a vidiet same barbie a kenov

4maria

asi budem chodiť oblečená vo vreci, nebudem sa umývať, či maľovať, len aby ma náhodou niekto niekam nezaradil a už by bolo so mnou niečo iné, divné ...

a "masku" má každý, bez ohladu na to, ako sa oblieka.......

pauli 73

Cashia, ďakujem :)my sme takí ,,konvenční pár" ja jemná blondína a on ,,zlosyn" ale vravia, že si pasujeme :)

Adam, to je tak ako by si tvrdil, že každá blondína je tupá a za príklad si dával Pamelu Anderson :)

4maria

adam, si proti "zaškatulkovaniu sa", ale sám sa "zaškatulkovávaš" , nemyslíš si??
lebo všetci, čo sú iní ako ty, sú práve tí zaškatulkovaní, len ty si normálni ... len ty máš dobré srdiečko, len ty by si žene neublížil, blábláblá ....