takže prišla som na to, že ma priťahujú "zlí" muži, potetovaní, fajčiari, či rockeri, aj ked pri tom som ešte nikdy takého nemala.. prečo je to tak?
prečo ma priťahuje ten typ mužov?
pauli 73:
dufam, ze mas aspon takeho manzela, aky sa Ti typ paci... :) Alebo je to skor taky platonicky obdiv, ze zelalo by sa co doma neni ? :)
adam, aky typ zeny ta viac pritahuje? upravena cistucka gazdinka alebo sexy dračica na opatkoch v sexy pradelku? :)
adam :DDD ok, hlavne, že sme si to vysvetlili :)
pauli 73: zle som si to vysvetloval. Bral som to doslovne. Staci ? :) Ked poviem zly, myslim tym zvacsa charakter. Nie vyzor. Vyzor je pekny, skaredy, ale nie zly. Pokial sa na cloveka neruti chlapik so sialenym vyrazom a motorovou pilou... :-DDD
Proste ina asociacia slov.... :) Ale kazdemu podla jeho gusta... Kazdemu sa ine paci.
4maria:
ale nie. Beriem uplne s rezervou vsetky vtipy a poznamky o ludoch z IT. Je to velke odvetvie a ma rozne podskupiny.
Tiez bolo k pobaveniu citat napr. clanky, ze najlepsi milovnici su z IT :-D
Vsetko treba brat s rezervou. Mne bolo divne len to, ze vela zien pritahuju ti "zli" chlapci a mal som predstavu, ze ako to, ze sa im tak paci nejaky grazel, chruno... Takze ide cisto len o povrchnu zalezitost - imidz...
Ved je jasne, ze kopec z nich to robi preto, aby sa zdali zaujimavi takemuto typu zien. Ale OK, kazdemu podla jeho gusta...
adam, a čo je povrchné na tom ked máš vyhranený vkus? a je prirodzené, že ak ten človek aj je v skutočnosti zlý tak ma nezaujíma...teda aspoň u mňa je to tak alebo ty funguješ tak, že ak sa ti nejaká žená páči a povahou ti nevyhovuje chceš ju aj napriek tomu stoj čo stoj? ty tu zachádzaš do filozofovania...ani jedna žena tu nenapísala, že chce mať pri sebe grobiana , to si si len ty tak sám pre seba zvrtol a robiť pre seba uspokojivé závery
škatuľovať ludí podľa výzoru je povrchné a s tým si začal ty :)
adam, takže som zlá a čudná, ked sa mi páčia takí chlapi?? lebo podla všetkého áno. podla teba normálni nie sú .. ako píšeš ..
aj ked neviem, kde berieš tú istotu ...
ale asi ťa urazil jeden príspevok, čo tu bol, o IT chlapoch,čo? :D
Pockat mile damy. Hovorili ste o vyzore mileho cloveka a teraz hovorite zase, ze mily sa ani pohadat nevie. Tak to prr. Nepoznam chlapov, co su aj mili a ze by sa pohadat nevedeli... To skor je ten chlap po usi zamilovany.
Ale rozhodne neplati rovnica, ze mily sa nevie pohadat. Tiez skor na prvy pohlad pripadam priatelke ako mily a ked som bol maly, bol som riadny vykuk a dokazem sa tiez poriadne napajedit. Tiez som videl priatelov, co su mili a vedia sa tiez nacertit...
Takze tiez neskatulkujte :)
--------
Uznavam, ze ak by ten druhy cloveku pritakaval a nevedel si povedat svoje, so vsetkym by suhlasil, tak by nebol ani ako clovek, ale ako zombie bez vlastneho nazoru a to je urcite otravne. Ale to je predsa uz zase druhy extrem.... ;-)))
niektoým ženštinám by nestačil ani hárem chlapov... nič to, vedia to už riešiť, lekári.