takže prišla som na to, že ma priťahujú "zlí" muži, potetovaní, fajčiari, či rockeri, aj ked pri tom som ešte nikdy takého nemala.. prečo je to tak?
prečo ma priťahuje ten typ mužov?
jajka :))) chcela som to napísať ale som si povedala, že budem zlá :D
neexistuje? :D
to iste :) gentleman v spolocnosti, kutil doma a v posteli nenasytny Talian :)
pauli 73:
a co idelany chlap ? :)
slobodnaa hovor za seba :) ja mlatenie a tahanie za vlasy nepotrebujem :)
Adam: to s tým pohádaním sa som nemyslela doslovne, dala som tam :))) takže som myslela, že to vezmeš s rezervou ale ty nie, samozrejme, že hneď doslova..a či ide len o výzor alebo správanie? na výzore záleži (nech mi nikto v dnešnej dobe nehovorí, že nie), a priťahuje ma ten drsnejší typ chlapov, možno trošku aj správaním, tým, že sa na nič nehrajú (poväčšine)ale zas odtiaľ-potiaľ, nepotrebujem nejakého grobiana, čo by ma mlátil a pod.
adam, mám to štastie, že mám aj doma:) preto,viem o čom píšem :))))a to sme obaja škorpióni a napriek tomu to funguje :)
Každá žena túži aby ju chlap zdrapol za vlasy, odvliekol do svojej jaskyne a poriadne pretiahol. Preto nás priťahujú drsňáci či zlí chlapi. Ale aj takí na pohľad slušnáčik môže byť zviera v posteli :-)
Za všetkým hľadaj sex.
jajka001_:
mna ? Gazdinka. Lebo ta sexy dracica je pekna tak prvych 5 sekund. Potom si clovek uvedomi, ze takto vyzyvavo sa oblieka, aby zaposobila na muzov a to uz o niecom hovori, o jej charaktere, ci motivoch.
To mas ako nejaku vyretusovanu modelku. Na pohlad pekny vesiak... :) Iste, zaujme, ale co z toho ? Zaujme aj dalsich 1000 takych zien. Clovek kukne okom a ide dalej :) Teda aspon ja... :)
4maria: inak mas niekoho, cicuska? ja som totiz hard-rock ;-)