takže prišla som na to, že ma priťahujú "zlí" muži, potetovaní, fajčiari, či rockeri, aj ked pri tom som ešte nikdy takého nemala.. prečo je to tak?
prečo ma priťahuje ten typ mužov?
A co je to potom rocker, ak tym niekto nemysli konkretnu rockovu hviezdu, znamu osobnost...? :)
To je nejaky chlapik v style obliekania aka Ozzy Osbourne... ?
www.indirrahatla.com
---------
Ci to je ten fenomen ako s tymmi psikmi, co su taki skaredi, az su pekni ? :)
www.civanovdvor.sk
tak, tak whee-ee, to, že je niekto rocker neznamená, že sa pozerá pod každú sukňu, nie výzor a názor robia z človeka kurvou ale povaha a tú máme danú do vienka, vyzor a nazor si utvárame postupne celý život
bibi1234:
ale vsak aj ten dobrak moze byt nakoniec pekne kvietko... :) Ticha voda brehy myje :)
haha no takych skutocnych rockerov podla AdamaKrta na Slovensku mame tak kolko by si naratal na jednej ruke :)
na muzoch nas pritahuje prave ta ich chlapska stranka, ta silna. my sme tie slabe, jemne, krehke,tak hladame ochrancu, a tak ako to bolo tisicrocia pozadu, rytiera...a ti v oblekoch navleceni neboli :)muzna brada, pevna postava, sebavedomie, silny hlas. tito muzi su sami sebou, nenutia sa dodrziavat nudne pravidla.
to ze chceme v rodinke tie pravidla mat, a ze tito chlapci ich dodrziavat nevedia, na to prideme az neskor :) a co, parkrat skoc bunjee nech vies ako chuti zivot :)
whee_ee:
neskatulukujem. Ale statistika...
Pod pojmom rocker som myslel ozajstneho rockera, ozajstneho spevaka, ktory ma kapelu. Myslis si, ze je pre nich lahke odolavat, ked sa im tolko fanusiciek vrha okolo krku ?
Nechcem skatulkovat, len hovorim, ze cloveka treba spoznat a podla toho sa zariadit. Ja napr. nemam nejake predsudky a cloveka rad najskor spoznam, ako si budem hovorit, ze to sa mi paci, to je ono... Ono nakoniec skoro nic neni take, ako sa zda :)
lebo na dobrom chlapovi by zena nemala co zmenit:O)))
no mám 24r, tak myslím si, že tie pubertácke časy mám (dúfam) za sebou :) .. ale zas nie úplne tie motorkárske typy v kožených nohaviciach :DD ...
no a tými "fajčiarmi" som proste myslela, že nie slušáčikov :)
je to len imidz. zalezi ti na vyzore, si este v tom veku, je to len o tom. no a?
mne sa napriklad nepacia vyoblekovani navonani nahodení chlapi. su taki suchi, ako bezpohlavni...aj tie IT typy....mam rada sportove typy a tiez tie umelecke typy aj ked toto ma uz prechadza....myslim.
ked som mala tych 15 az 19 tiez sa mi pacili motorkari. dobre to vyzera...aj rozne ine typy.
hmm a tiez neviem ci fajčiarov mozno zaradit medzi "bad boys" :)) ci uz v dnesnej dobe fajčenie je tiez uz rebelanstvo? :)
ides po adrenaline, dobrodruzstve, dievča, po niecom co nepoznas.
hudba a názory nerobia automaticky z človeka kurvu.