Ako pribrat?

dvoji metr

Davnejsie som tu pisal o jednom pokuse s gainerom a cvicenim :)v posilke som bol dokopy mozno dva krat zvysok som cvicil doma zakladne cviky ako klilky,dvih cinkou,zadne kliky,vypady...a 3x denne gainer a nabral som viac nez 7 kil ,zhruba pol roka,suchy som stale :))ale nie az tak,tak drzim palec !ak chcete niejake info pokojne napiste,velmi rad poradim.

eberberar

mám 19r., 163cm a 47kg.Poradí mi niekto ako mám pribrať? Aké veľké porcie treba jesť, ako často, a čo by mali obsahovať?Chcela by som pribrať aspoň 5kg najmenej. Prosím poraďte!!!

45asd45

Ja mam ziez problem s pribratim neviem co mam robit jem a nic mam 187cm a a 57kg.Ak by niekto vedel poradit mooc vam dakujemmm.

marek.xx2

chlapci poradim vam ako pribrat. Skuste co najviac jest az na silu a davat co najmenej pohybu vecsinou lezat doma a casom zajst do posilovne ale nenamahat sa moc treba cvicit tak aby z vas nevyslo skoro nic potu a musite cvicit z tazkymi vahami nieco co zdvihnete 6 krat a vzdy rezerva 1 dajte si vzdy 3 serie a rucim vam ze priberete a hlavne na svaloch

marek.xx2

mam 16 rokov meriam 180cm a vazim 98kg. Minuly rok som zacal cvicit a zacal som brat kreatin myslel som ze mi to nepomoze lebo fajcim ale pomohlo predtym som vazil 70kg a cez biceps som mal 31cm teraz mam 48cm

raid

Caute mam 14 rokov a vazim iba 40kg....please poradte mi dakto ako mam pribrat lebo ma to uz nebavi pocuvat...chudak aky si chudy,alebo ti si chory? a podobne...please moj e-mail je flow@post.sk...diky

jaaaaa

thaak.ja mam 14. tiez vyzeram hrozne, a za 3 roky, som pribrala iba 6 kg... aj mne uz lezu na nervy tie reci druhych ludi na moju osobu, na miju postavu, ja za to proste nemozem, u nas v rodine su vsetci taki chudi, niekedy by sa ludia mohli zamysleit nad tym ako ublizuju tym chudym, ked im hovoria ty kostra, aka si chuda, a ine este horsie poznamky... ja viem, ze pre vela ludi je tazke pribrat, ale hlavne sa nesmieme vzdavat a veriz, ze raz to pride, ze raz sa nezmestime do nasich rifli, ze nase oblubene triko nam bude obtiahnute a budeme sa citim super, a budeme tak aj vyzerat... ja v to verim, to jedine, co mi ostava... tak VERTE AJ VY! A NEVZDAVAJTE SA!!!

mia

ja mam 18 rokov a vazim 46kg a meriam 173 cm...som uplne zdrava a trapi ma moja vaha...jem pravidelne,dokonca aj viac ako by som mala...a vyzeram ako vyzeram...asi to mam vrodene pretoze moji rodicia su tiez chudi...ale chcela by som pribrat aspon tych 20 kg...

applesweet

haló,mládež, kam chcete priberať, však ja v dvanástich som tiež nemala viac ako 36kg, a v 15tich som bola od niekde na úrovni 45kg, teraz mám 175cm a niečo takmer 60kg..tie kilá prídu a potom budete spomínat na tie časy ked ste mohli jest v noci pred telkou a ani ste to nepocítili

nestle11

ja radim cestovinu alebo ryzu s cukrom a mmaslom to zohriat v mikrovlnke a zarucene priberiete....tak po mesiaci to uz bude vidiet