Ahoj,poradi mi niekto ako sa da normalne pribrat? Dakujem
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrat?
Davnejsie som tu pisal o jednom pokuse s gainerom a cvicenim :)v posilke som bol dokopy mozno dva krat zvysok som cvicil doma zakladne cviky ako klilky,dvih cinkou,zadne kliky,vypady...a 3x denne gainer a nabral som viac nez 7 kil ,zhruba pol roka,suchy som stale :))ale nie az tak,tak drzim palec !ak chcete niejake info pokojne napiste,velmi rad poradim.
chlapci poradim vam ako pribrat. Skuste co najviac jest az na silu a davat co najmenej pohybu vecsinou lezat doma a casom zajst do posilovne ale nenamahat sa moc treba cvicit tak aby z vas nevyslo skoro nic potu a musite cvicit z tazkymi vahami nieco co zdvihnete 6 krat a vzdy rezerva 1 dajte si vzdy 3 serie a rucim vam ze priberete a hlavne na svaloch
thaak.ja mam 14. tiez vyzeram hrozne, a za 3 roky, som pribrala iba 6 kg... aj mne uz lezu na nervy tie reci druhych ludi na moju osobu, na miju postavu, ja za to proste nemozem, u nas v rodine su vsetci taki chudi, niekedy by sa ludia mohli zamysleit nad tym ako ublizuju tym chudym, ked im hovoria ty kostra, aka si chuda, a ine este horsie poznamky... ja viem, ze pre vela ludi je tazke pribrat, ale hlavne sa nesmieme vzdavat a veriz, ze raz to pride, ze raz sa nezmestime do nasich rifli, ze nase oblubene triko nam bude obtiahnute a budeme sa citim super, a budeme tak aj vyzerat... ja v to verim, to jedine, co mi ostava... tak VERTE AJ VY! A NEVZDAVAJTE SA!!!
haló,mládež, kam chcete priberať, však ja v dvanástich som tiež nemala viac ako 36kg, a v 15tich som bola od niekde na úrovni 45kg, teraz mám 175cm a niečo takmer 60kg..tie kilá prídu a potom budete spomínat na tie časy ked ste mohli jest v noci pred telkou a ani ste to nepocítili
ja radim cestovinu alebo ryzu s cukrom a mmaslom to zohriat v mikrovlnke a zarucene priberiete....tak po mesiaci to uz bude vidiet