Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rodičovské zákazy-za hranicou únosnosti?

sweetlady

Je vela vela moznosti ako sa zabavit, nie len festivaly, ale na festivaly chodia aj 30rocny, takze neviem kde byvas Ty.

jeanny

no len aby bola nekor prilezitost :( ja som tiez nechodila lebo ma rodicia nepustili a ani teraz nechodim lebo neni skym, kedze v mojom veku zaujimaju vraj ludi uz ine veci

sweetlady

Ved v 17tich si este dieta festivaly - sex, alkohol, drogy ...Preto je podla mna lepsie ak si do 20tky uzijes normalny zivot, a potom si rob co len chces.

Jajka11892

Tiež mám 17 a rodičia ma nechceli pustiť na chatu zo spolužiakmi a s kamarátmi (tiež dospelými) a nakoniec som im bola vďačná, že som ma tam nepustili, pretože sa tam udiali také veci... Nemusíš byť sklamaný máme 17 a ešte takých festivalov zažijeme toľko, že sa ti na ne ani chodiť nebude chcieť. Viem o čom hovorím bola som minulý rok na 4 a na ten posledný sa mi už nechcelo ani ísť :D Ale ak tam chceš veľmi ísť tak si to dáko vybav s rodičmi pekne ich popros (moja obľúbená veta je, že sa nechcem oddeľovať od kolektívu a že teraz ma volajú keď nepôjdem tak nabudúce sa na mňa vyserú) hlavne to rieš s chladnou hlavou lebo keď sa ja pohádam s rodičmi keď si chcem vybaviť mesto do tretej rána tak nakoniec sedím doma a pozerám do blba.

Eiva

Def. normalne - bezne

Cize z mojho pohladu to normalne nie je, ale par krat v zivote som sa s tym uz stretla. Kamaratka mala 20 rokov ked este musela byt o 10tej doma. Rodicia si to vedia zariadit vseliako.

smii

je to normalne.
Minuleho roku nedovolila ist kolegyna 20 rocnemu synovi na Pohodu a mozno mu tym zachranila zivot...