Je normálne, aby rodičia zakázali 17-ročnému chalanovi ísť s dospelou priateľkou na festival v rámci Slovenska? Nie z nejakého špecifického dôvodu, proste preto-lebo... Ja osobne mám pocit, že je to prílišná kontrola a obmedzovanie...
rodičovské zákazy-za hranicou únosnosti?
Uznavam to, maju pravdu, nikam nejdes!!
Asi tazko, v Ba mam vela kamaratov, rodinu a nevlacia sa s frajerom a ani nie su v zahranici...
ja byvam v BA, tuna sa vseci vlacia s frajerom, pracuju alebo su v zahranici
Boja sa o teba, to je normalne. J
Je vela vela moznosti ako sa zabavit, nie len festivaly, ale na festivaly chodia aj 30rocny, takze neviem kde byvas Ty.
no len aby bola nekor prilezitost :( ja som tiez nechodila lebo ma rodicia nepustili a ani teraz nechodim lebo neni skym, kedze v mojom veku zaujimaju vraj ludi uz ine veci
Ved v 17tich si este dieta festivaly - sex, alkohol, drogy ...Preto je podla mna lepsie ak si do 20tky uzijes normalny zivot, a potom si rob co len chces.
Tiež mám 17 a rodičia ma nechceli pustiť na chatu zo spolužiakmi a s kamarátmi (tiež dospelými) a nakoniec som im bola vďačná, že som ma tam nepustili, pretože sa tam udiali také veci... Nemusíš byť sklamaný máme 17 a ešte takých festivalov zažijeme toľko, že sa ti na ne ani chodiť nebude chcieť. Viem o čom hovorím bola som minulý rok na 4 a na ten posledný sa mi už nechcelo ani ísť :D Ale ak tam chceš veľmi ísť tak si to dáko vybav s rodičmi pekne ich popros (moja obľúbená veta je, že sa nechcem oddeľovať od kolektívu a že teraz ma volajú keď nepôjdem tak nabudúce sa na mňa vyserú) hlavne to rieš s chladnou hlavou lebo keď sa ja pohádam s rodičmi keď si chcem vybaviť mesto do tretej rána tak nakoniec sedím doma a pozerám do blba.
Def. normalne - bezne
Cize z mojho pohladu to normalne nie je, ale par krat v zivote som sa s tym uz stretla. Kamaratka mala 20 rokov ked este musela byt o 10tej doma. Rodicia si to vedia zariadit vseliako.
je to normalne.
Minuleho roku nedovolila ist kolegyna 20 rocnemu synovi na Pohodu a mozno mu tym zachranila zivot...