rodičovské zákazy-za hranicou únosnosti?

polobozik

Pride mi to uplne normalne, bezne a zodpovedne. Rob si co chces, ked budes plnolety a budes mat vlastne peniaze. Ked sa ti nieco stane na festivale, tak mozu zomriet od zialu, vycitiek a pod.... Ked ta na ulici zrazi auto, je to ine. Vtedy to nezavinili priamo oni svojim rozhodnutim, ako ked budes na festivale. A okrem toho, rozumni ludia na festival ani nepotrebuju ist, drogy, alkohol a sex ich nelakaju...

bibba

hmm, ked 15rocnych pustaju rodicia na disko, a 17rocny nesmie ist na festival. ci ti 15rocni vzdy klamu, ze idu spat ku kamoske/ku kamosovi?

patricia456

Ty si myslíš, že ked ťa nechcú pustiť na nejaký festival, keď máš len 17 rokov je to za hranicou únosnosti??? Ha ha ha.. No neviem čo by si povedal, keby máš 19 a máš takých rodičov ako ja... ale to tu už rozpisovať nebudem... Si neplnoletý a žiješ pod ich strechou...

bibba

som vazne prekvapena ako tu vsetci hovorite ze to je ok. aj ja by som sa o svojho syna samozrejme bala, ale preboha 17 rokov, ved to uz je velky chlapec, a ne nejaky trulko. hmm neviem...

tak

ja to vidim, si dospievajuci mlady clovek, a preco nie, ... chapem strach rodicov,nuz, je uz len na Tebe ich presvedcit, ...

isabella

v 17 si este dieta, je to normalne, bo ak sa ti nieco stane tak v prvom rade budu mat na krku policiu a otazky typu: preco neplnolete dieta pustili na akciu takehoto razu... btw, na festivaly chodia bezne ludia okolo 25 rokov a chodi sa tam aj tak len ozierat, takze tvojich rodicov uplne chapem, ani ja by som ta ako matka nepustila, ked budes mat 20 rob si co chces, predsa 25rocni este nepatria do stareho zeleza a su to mladi ludia v najlepsom veku...

zuzic

si z toho nic nerob:) mna rodicia nepustia ani vecer von aj ked im volam kazdych desat minut. bud sa rozhadas s rodicmi a budes normalne zit alebo budes za dobreho synacika a zivot ti utecie:D neda sa byt vzdy s nimi za dobre niekedy prehanaju...

loluli

Normalne to je z toho pohladu ze to vela rodicov tak robi.
Ale je to uplna blbost podla mna, mas 17, najlepsie studentske roky, co sa budes flakat po festivaloch v 30ke? teraz to je ono, s partiou kamosov, ziadne starosti... nechapem preco ta nechcu pustit, si uz dost zodpovedny urcite v takom veku.
Drzim palce snad sa ti ich podari nejak presvedcit.

lioness_01

anandang - áno, je to normálne... nie si plnoletý... ja mám priateľa s ktorým som 4 roky, máme cez 20 a jeho mamina stále robí občas "divadielko"... samozrejme, u 20 ročného to je už neopodstatnené, robíme si viac menej čo chceme, ak na to máme vlastné finančné prostriedky...