Holky,prosim poradte mi co zabera na mestruacne bolesti,je mi strasne zle a nic mi nepomaha,zajtr amam skusku a potrebujem ucit,no nejde to,prosim surne poradte.prosiiiiiiim
Za odpovede vopred dakujem....
Menštruacne bolesti..
podla toho, co ste tu pisali mam pocit, ze sa s tym neda nejako bez tabletky zatocit, ci??
Áno, tento liek je dobrý, tiež pri menštruácii je to prvá pomoc po ktorej siaham, to si ani neviem predstaviť, žeby sme ho nemali doma v lekárničke. To mám do pol hodiny pokoj a môžem fungovať úplne normálne :D
martinka ked tie bolesti sa mozu casto podobat, tiez uz som neraz na kadeco myslela.
Ale mne nastastie bolesti rychlo po Cetalgene odozneli. To viem, ze ked menzes ma prist tak potrebujem mat tabletku po ruke.
niina no mna ked krize zacali boliet pred menzesom, tak akoze na chvilku sa ma aj panika zmocnila, lebo kamaratka tu tak boleli, ked zostala tehotna. Tak to bolo prve, co mi preslo hlavou :D
Ale teda nastastie to bol len plany poplach :D
Niina-hlavné je sa s tými problémami a bolesťami popasovať.Lebo mesiac čo mesiac tŕpnuť a proste trpieť bolesťami a čakať len tak aby prešli,to je k ničomu.
Jarulinda..Toto som ani ja nevedela, ze vlastne je to jedno o aku bolest ide..Ze proste aj ked mas bolesti hlavy, aj krizov aj podbruska..Lebo teda je fakt, ze kazda mame tie prejavy uplne ine a to je nieco neskutocne..
ako casto si ho mozes dat? v akych intervaloch prosim ta?
dakujem, ze si mi napisala, nevedela som, ze ci to je priamo alebo aj od nejakej inej, lebo viem, ze iste obdobie som videla, ze nejake lieky boli prave na menstruacne bolesti, tak ci je toto len na to, ale tvojou odpovedou si ma potesila :)
jarulinda je to tabletka, ktorá je všeobecne proti bolesti.. akože nielen pri menzese ale pri akejkoľvek.. takže to je proste jedno, čo ťa bude bolieť, moja skúsenosť je taká, že zaberie..
dakujem vam dievcata za radu. boli ma chrbat, brucho a hlava, ale tak ta hlava nie zakazdym, ale brucho to pravidelne.
to s tym si neviem rady, to mam pocit takeho nafuknutia a krce, to je nieco neskutocne, ked to zacne :( tento liek, co si pisala tak on je presne na menstruacne bolesti?