Menštruacne bolesti..

stanchelka

Vlada tak toto je ten lepsi pripad, ze sa vies pripravit na to a nejako obrnit. Ja som praveze mavala dost nepravidelny, takze som to az takto vychytavat nevedela a potom ma iba cakalo "prekvapenie" v noci.

Chrisiana

ja ho teda využívam najmä na tieto ženské bolesti- brucho, chrbát, no dobre zaberá aj na bolesti hlavy. Muž si ho zvykne dávať ked ho chytí zub a jeho kolegovi zase zaberá aj na reumatickú bolesť. Taký všestranný :)

janulienocka2

Chrisiana prosím ťa a čo je to konkrétne za liek? Myslím svojím zložením a či je nejaký všestranný alebo len na bolesti. Už dlhšie chcem siahnuť po niečom ozaj účinnom, keďže tie staré klasiky mi nezaberajú.

Chrisiana

evička ja keby som si nedala tabletku, Cetalgen, tak si neviem prestaviť ako by bolo so mnou, by som bola asi nervná už len z toho jak mi bolo zle, lebo ja vtedy sa snažím mať kľud a nič si nejako neplánovať, nech sa nemusím namáhať, lebo tie prvé dni menzesu sú náročné.

janulienocka2

Miladka a ako si teraz na tom? Akože zvládaš už menštruáciu v pohode? Lebo ja mám problémy aj počas ovulácie, aj menštruácie, býva mi zle, mávam neskutočné bolesti. Často až do plaču mi z toho je.

Gretche

Miladka ja teda som takto skoncila niekolkokrat a na infuzkach a akoze poviem ti, ze to nebolo nic prijemne ani len nahodou.
Ale neviem ako tomu zabranit do buducna. Uz som aj rozne clanky videla, ze moze na to mat vplyv aj napriklad strava, uz aj to som zmenila, ale nemam pocit zeby to bolo nejako lepsie.

miladkaM

vies co cakat, dobre je ale ked vies ako na to, lebo ja ti poviem, ze pred rokmi som mesiac co mesiac trpla, ze co a ako bude, ze ci proste to zvladnem, ci neskoncim s bolestami na pohotovosti, kadejake lieky som skusala a proste nevedela som, co a jak :/

terminartorvlada

stanchelka mne takto chodia mesiac, co mesiac, ze len vecer, v noci, proste tak to u mna uz je, esteze uz s tym ratam a podla toho jak moje telo uz par dni pred menstruaciou reaguje a sa sprava, tak viem cca kedy to cakat :D