Menštruacne bolesti..

jarulinda

dakujem vam dievcata za radu. boli ma chrbat, brucho a hlava, ale tak ta hlava nie zakazdym, ale brucho to pravidelne.
to s tym si neviem rady, to mam pocit takeho nafuknutia a krce, to je nieco neskutocne, ked to zacne :( tento liek, co si pisala tak on je presne na menstruacne bolesti?

lilinida

...mne len tabletka pomoze uplne, ze zbavit bolesti. Cetalgen, ten mam taky oskusany, ze mi pomoze a na niekolko hodin, ze viem normalne byt v pohodicke. Toto co si pisala je dobre, to ano ale ako si aj napisala je to len na chvilku.

zamkysima

tepla pokrievka to je podla mna taka pomoc, ze ozaj len na chvilku, tiez som skusala kadejake tie flasticky teple si davat na podbrusku, ale aj tak som musela lezat, nebola som schopna fungovat, takze toto pre mna nie je riesenie, ktore by mi ozaj ze pomohlo, nemate nieco overene, co by ma uplne zbavilo bolesti??

romkita

pre teba len prvy den, u mna prve tri su take hranicne, menzes mi trva tak cca sedem dni, takze polovica je pre mna dost neprijemna a teda ten cas tak leti, ze mam pocit, ze jedny dni mi skoncia a o chvilku mi pridu dalsie :D

mijja

Tak teplo niečo pomôže na podbruško, že to trošku tak utlmí, ale to si neviem predstaviť, že by som mala preležať celý deň s teplou pokrievkou na bruchu proste a nič viacej. To asi nie je úplne najlepšia stratégia.

terminartorvlada

no ja pri menstruacii mavam problemy s bolestami hlavy a podbruska, najma teda prvy den je to pre mna uplny masaker :/
starka ta mi spominala, ze by som si mala nahriat pokrievku a prilozit na brucho, vraj to pomaha.

jarulinda

ahojte baby potrebovala by som poradit, co robite pri menstruacnych bolestiach aby ste ich zmiernili? da sa im aj nejako predist? uplne sa ich zbavit? budem vdacna za kazdu radu :)

domuska.k

horuce si nedavajte nikdo ziadnom pripade ja som to robievala a teraz som skoncila velmi zle!!!!! bude vam to pomahat ale potom budete mat strasne priznaky ako ja teraz...mne v nemocnici poradili ze si musim davat studene to pomaha...a mne ani algifen uz nepomaha volakedy stale ccil uz nie ...:(

bella fiora

ja mavam velmi silne bolesti,krce,no otras,ale nastastie len v prvy den...doktor mi povedal ze ak porodim vsetko bude o.k,ale ja sa este rodit nechystam :) ...mne kazdopadne pomaha termofor,sice som niekde citala,ze neni dobre prikladat horuce na brucho,vraj to zraza krv,no neviem...mne to ale pomaha a este kvapky na predpis Algifen a klud a spanok na par hodin..