Menštruacne bolesti..

bella fiora

ja mavam velmi silne bolesti,krce,no otras,ale nastastie len v prvy den...doktor mi povedal ze ak porodim vsetko bude o.k,ale ja sa este rodit nechystam :) ...mne kazdopadne pomaha termofor,sice som niekde citala,ze neni dobre prikladat horuce na brucho,vraj to zraza krv,no neviem...mne to ale pomaha a este kvapky na predpis Algifen a klud a spanok na par hodin..

domuska.k

T aojte ja mavam strasne silne bolesti ze odpada vam a vracam a nic mi nezabera je to najhorsia bolest co mavam nikomu to neprajem ani najhorsiemu clovekovi na svete..prosim vas ak viete o nieakych liekoch co mi pomôzu tak vas strasne moc ale moc prosim aby ste mi nieake poradili..Dakujem velmi pekne,

boliestka

Este chem poradit holkam ktore maju silne menzes.Moja gynekoloicka mi doporucila Ascorutin.Je to volnopredajny liek a naozaj tlmi silnu menstruaciu.Pouziva ho aj kamaratka a nevie si ho vynachvalit....

Beruska55

Jednoznačne by som ti poradila algifen kvapky ;) mne tie tabletky akosi nezaberajú :-) len tak sa mi zdá že algifen je na predpis ..:S

boliestka

Nuz velmi dobra tema.Ja som ukrutnymi bolestami trpela sedem rokov a skoncila som az v nemocnici.Po prelieceni niekolkorocnych zapalov a precisteni maternice som sice este 3 mesiace trpela uzivala antibiotika a krvacala ale napokon prisiel bozsky klud.Mne byvalo az na odpadnutie a porod ma bolel menej nez menzes.Ja doporucujem urcite tabletky od bolesti a mne osobne aj tak najviac pomahal spominany termofor.Niektore zeny chodia dokonca na injekciu a vraj maju potom cely menzes bez bolesti.Kazdopadne ak sa to opakuje tak treba ist ostro na gynekologa a nedat sa odbyt.Ja som svoj problem vyriesila az po gynekologicky ta pred tym nestoji ani za zmienku.....

Stephanka

preco? ja si to davam na krize, nie priamo na brucho..a mne to fakt pomaha. Urcite mi to neublizi. Treba vyskusat!