Holky,prosim poradte mi co zabera na mestruacne bolesti,je mi strasne zle a nic mi nepomaha,zajtr amam skusku a potrebujem ucit,no nejde to,prosim surne poradte.prosiiiiiiim
Za odpovede vopred dakujem....
Menštruacne bolesti..
ahojte baby potrebovala by som poradit, co robite pri menstruacnych bolestiach aby ste ich zmiernili? da sa im aj nejako predist? uplne sa ich zbavit? budem vdacna za kazdu radu :)
horuce si nedavajte nikdo ziadnom pripade ja som to robievala a teraz som skoncila velmi zle!!!!! bude vam to pomahat ale potom budete mat strasne priznaky ako ja teraz...mne v nemocnici poradili ze si musim davat studene to pomaha...a mne ani algifen uz nepomaha volakedy stale ccil uz nie ...:(
ja mavam velmi silne bolesti,krce,no otras,ale nastastie len v prvy den...doktor mi povedal ze ak porodim vsetko bude o.k,ale ja sa este rodit nechystam :) ...mne kazdopadne pomaha termofor,sice som niekde citala,ze neni dobre prikladat horuce na brucho,vraj to zraza krv,no neviem...mne to ale pomaha a este kvapky na predpis Algifen a klud a spanok na par hodin..
T aojte ja mavam strasne silne bolesti ze odpada vam a vracam a nic mi nezabera je to najhorsia bolest co mavam nikomu to neprajem ani najhorsiemu clovekovi na svete..prosim vas ak viete o nieakych liekoch co mi pomôzu tak vas strasne moc ale moc prosim aby ste mi nieake poradili..Dakujem velmi pekne,
ascorutin nie je len na cievy..je to na zastavenie krvacania rozneho povodu
ascorutin??? to nie nahodou na popraskane cievy???
......panák
Este chem poradit holkam ktore maju silne menzes.Moja gynekoloicka mi doporucila Ascorutin.Je to volnopredajny liek a naozaj tlmi silnu menstruaciu.Pouziva ho aj kamaratka a nevie si ho vynachvalit....
Jednoznačne by som ti poradila algifen kvapky ;) mne tie tabletky akosi nezaberajú :-) len tak sa mi zdá že algifen je na predpis ..:S