Holky,prosim poradte mi co zabera na mestruacne bolesti,je mi strasne zle a nic mi nepomaha,zajtr amam skusku a potrebujem ucit,no nejde to,prosim surne poradte.prosiiiiiiim
Za odpovede vopred dakujem....
Menštruacne bolesti..
..a tiez zabera, ked pri bolestiach cvicis, to je jedno co, ale najlepsie su cviky s panvou. Kocky, ktore pravidelne cvicia nemavaju silne bolesti, alebo ziadne.
Ahoj...ja ked mam velmi silne menstruacne bolesti, tak si davam celkom dole na krize hrejivu naplast Volteren...Skutocne to zabera, mam to odskusane =P
Ahoj...ja ked mam velmi silne menstruacne bolesti, tak si davam celkom dole na krize hrejivu naplast Volteren...Skutocne to zabera, mam to odskusane =P
ze by porod zabral??
ak nechces brat lieky tak alchemilkovy caj, alebo potom flector ep rapid, to su prasky a su len na predpis, zaberaju do 15 min, kamaratka pouziva vraj nejaky flector od bolesti tiez na predpis a tiez prasky asi sa jedna o to iste :-)))
Algifen kvapky
Ja mám tiež veľmi velké bolesti počas menštruácie a celkom mi zaberá ataralgin.Ešte je aj mnoho čajov,ktoré ti to pomôžu zmierniť.Alebo si skús vziať tabletku deň pred tým ako ti to má prísť :)
tralgit alebo tramal
aulin. algifenove kvapky
ibalgin