Menštruacne bolesti..

boliestka

Nuz velmi dobra tema.Ja som ukrutnymi bolestami trpela sedem rokov a skoncila som az v nemocnici.Po prelieceni niekolkorocnych zapalov a precisteni maternice som sice este 3 mesiace trpela uzivala antibiotika a krvacala ale napokon prisiel bozsky klud.Mne byvalo az na odpadnutie a porod ma bolel menej nez menzes.Ja doporucujem urcite tabletky od bolesti a mne osobne aj tak najviac pomahal spominany termofor.Niektore zeny chodia dokonca na injekciu a vraj maju potom cely menzes bez bolesti.Kazdopadne ak sa to opakuje tak treba ist ostro na gynekologa a nedat sa odbyt.Ja som svoj problem vyriesila az po gynekologicky ta pred tym nestoji ani za zmienku.....

Stephanka

preco? ja si to davam na krize, nie priamo na brucho..a mne to fakt pomaha. Urcite mi to neublizi. Treba vyskusat!

lioness_01

stephanka, preboha, to nemyslíš vážne, že si dávaš voltaren náplasť na brucho...kúp si radšdj termofor a nie náplasť ...

Stephanka

..a tiez zabera, ked pri bolestiach cvicis, to je jedno co, ale najlepsie su cviky s panvou. Kocky, ktore pravidelne cvicia nemavaju silne bolesti, alebo ziadne.

Stephanka

Ahoj...ja ked mam velmi silne menstruacne bolesti, tak si davam celkom dole na krize hrejivu naplast Volteren...Skutocne to zabera, mam to odskusane =P

Stephanka

Ahoj...ja ked mam velmi silne menstruacne bolesti, tak si davam celkom dole na krize hrejivu naplast Volteren...Skutocne to zabera, mam to odskusane =P

ellyy

ak nechces brat lieky tak alchemilkovy caj, alebo potom flector ep rapid, to su prasky a su len na predpis, zaberaju do 15 min, kamaratka pouziva vraj nejaky flector od bolesti tiez na predpis a tiez prasky asi sa jedna o to iste :-)))

Lara123

Ja mám tiež veľmi velké bolesti počas menštruácie a celkom mi zaberá ataralgin.Ešte je aj mnoho čajov,ktoré ti to pomôžu zmierniť.Alebo si skús vziať tabletku deň pred tým ako ti to má prísť :)