Holky,prosim poradte mi co zabera na mestruacne bolesti,je mi strasne zle a nic mi nepomaha,zajtr amam skusku a potrebujem ucit,no nejde to,prosim surne poradte.prosiiiiiiim
Za odpovede vopred dakujem....
Menštruacne bolesti..
ja si myslim ze to je tak isto ako s antibiotikami. este sa ti nestalo ze ti tie overene osvedcene co ti zakazdym zabrali odrazu prestali zaberat alebo ze si z nich chytila nejaku reakciu? tie tiez neberies denno denne.
A to moze ze si zvykne to telo ze prestane ten liek tak ucinkovat ako ma? Ved predsa len to neberies denno-denne.
Uff tak toto ti fakt nezavidim, ze to mas az takto. A to mavas kazdy mesiac? Lebo neviem si predstavit ze by som musela odchadzat kvoli tomuto z prace kazdy mesiac..Ci to len teraz bolo take jednorazove?
Baby mna to dneska chytilo v praci, akoze musela som az domov odist co to boli take bolesti :-( Tak teraz si lezkam pod dekou s termoforom..
presne tak. nevyskusas nevies :-D a zas nic za to nedas, on je dost vsestranny takze si myslim ze ho vyuzijes nie len ty ale aj tvoj muz :-) vieme akis u chlapi ked ich napadne soplik ci chripocka :-D
No moje telo si napriklad tak navyklo ze mi tiez prestal ucinkovat ako som tu pisala. Takze z mojej overenej osobnej skusenosti ti ho mozem jedine odporucit.
no neskusala som ho, ale asi budem musiet, kedze je to uz miestami neunosne a nedokazem tak existovat. caje mi moc nepomahaju a pride mi to ze som na ten ibalgin uz zvyknuta.
Treba čítať :-) Len čo z toho keď veľa ľudí vlastne ani nepozná tie zložky a tak nemá ani len poňatia o čo ide :-D Proste si vypýtajú niečo na teplotu a niečo na bolesť. A už záleží od lekárne čo im ponúkne.
No mozno sa daju vratit do lekarne nie? Ale ano, radsej by som si pred kupou precitala zlozenie a porovnala to s inymi produktami aby som sa uistila ze nekupujem macku vo vreci.
Dolezite je podla mna aby si kupila take co ti zaberu :-) Zbytocne budes kupovat nieco co nema taky ucinok ako ocakavas. Co potom s nimi spravis?