Holky,prosim poradte mi co zabera na mestruacne bolesti,je mi strasne zle a nic mi nepomaha,zajtr amam skusku a potrebujem ucit,no nejde to,prosim surne poradte.prosiiiiiiim
Za odpovede vopred dakujem....
Menštruacne bolesti..
presne tak. nevyskusas nevies :-D a zas nic za to nedas, on je dost vsestranny takze si myslim ze ho vyuzijes nie len ty ale aj tvoj muz :-) vieme akis u chlapi ked ich napadne soplik ci chripocka :-D
No moje telo si napriklad tak navyklo ze mi tiez prestal ucinkovat ako som tu pisala. Takze z mojej overenej osobnej skusenosti ti ho mozem jedine odporucit.
no neskusala som ho, ale asi budem musiet, kedze je to uz miestami neunosne a nedokazem tak existovat. caje mi moc nepomahaju a pride mi to ze som na ten ibalgin uz zvyknuta.
Treba čítať :-) Len čo z toho keď veľa ľudí vlastne ani nepozná tie zložky a tak nemá ani len poňatia o čo ide :-D Proste si vypýtajú niečo na teplotu a niečo na bolesť. A už záleží od lekárne čo im ponúkne.
No mozno sa daju vratit do lekarne nie? Ale ano, radsej by som si pred kupou precitala zlozenie a porovnala to s inymi produktami aby som sa uistila ze nekupujem macku vo vreci.
Dolezite je podla mna aby si kupila take co ti zaberu :-) Zbytocne budes kupovat nieco co nema taky ucinok ako ocakavas. Co potom s nimi spravis?
ved toto, ja sa tiez riadim podla dobrych odporucani a najlepsie je ked ma niekto z tvojho okolia takto vyskusane ze ti vie povedat realnu skuseonst. a zase nie je to nejaka draha zalezitost kupit si lieky od bolesti.
Zase keby nieco nebolo doveryhodne to do televizie asi nedaju, nemyslis? Nenazvala by som to ani vymyslanim, skor inovaciami :) Doba ide predsa vpred a teda aj veda,technika ci zdravotnictvo by mali :)
vacsinou reklamam v tv moc nedoverujem takze podla mna odvaha ist na to takouto cestou :D a akoze co ti nezaberali klasicke lieky co nam este nase matky davali? vymyslaju kadeco teraz uz.
tiez s nim mam len dobre skusenosti. videla som v telke nan aj reklamu a povedala som si ze ho proste odskusam ked uz mi len tak hocijake lieky nezaberaju. a nastastie sa osvedcil.