Mam pomaly 40 on 19

Príspevok v téme: Mam pomaly 40 on 19
neznama71

Asi som sa zamilovala. Najprv to bol len taky romanik,ale teraz si uz zivot bez neho neviem predstavit. Je to az take zvrhle, aby sme ani nedostali sancu? Ked som sa o tom zdoverila priatelke,tak na mna navrieskala a odvtedy sa neozvala. Chcem sa s tym priznat manzelovi,ale mam velky strach. Pochopia to ludia? Milujem ho a chcem byt s nim.
Povedala by som,ze take veci sa stavaju len vo filme,ale nie,bohuzial aj v zivote.

Moja otazka znie,ci by ste to dokazali akceptovat, keby sa taky pripad vyskytol vo vasom okoli, keby sa to tykalo vasej rodiny,vasho kamarata a pod.

Anita11

Je takmer žiadna pravdepodobnosť, že ten vzťah má budúcnosť. Som od teba niečo staršia /46/, ale pripadá mi to veľmi nerozumné na čo sa chystáš. Žena aj v 50-tke može vypadať atraktívne, ale pri staršom mužovi, keď má vedľa seba "syna", hneď jej to pridá na veku.
Tu ale nejde len o vzhľad. Svoj život
máš už riadne rozbehnutý a po 40-tke, je treba pomaly stúpať na brzdy, aby nám neunikol nijaký okamih a tvoj priateľ ešte len začína stúpať na plyn, aby sa mu život rozbehol.
Budeš stíhať jeho rýchlosti, alebo ho budeš brzdiť??????????
Mám dvoch synov, niečo starších od tvojho priateľa, bola by som hrozne nešťastná, keby mi priviedli nevesty v mojom veku.

slobodnaa

Môže to v pohode fungovať, mám taký pár vo svojom okolí. A po 10 rokoch skvelého fungovania sa nedávno vzali :-) Treba sa však pripraviť na nepriazeň okolia. Keď je medzi dvomi ľuďmi silné puto, na ničom inom nezáleží a dokáže to prekonať mnohé prekážky. Niektorých to posilní a ešte viac zomkne, niektorých to však aj rozdelí. Nemám rada škatuľkovanie, pravidlá, kde je napísané, že môžme milovať iba ľudí rovnakej rasy, náboženstva, veku, pohlavia. Láska pravidlá nepozná a v tom je predsa tak krásna a silná. Mnoho ľudí nenájde odvahu ísť za svojím šťastím a potom hlúpo závidia tým, ktorí tú odvahu v sebe našli. Obdivujem ľudí, ktorí tú odvahu majú a držím palce. K láske je však potrebná ešte aj istota, čím viac prekážok tým väčšia tá istota musí byť. Takže ak si si istá, že to nie je iba pobláznenie a stojí to za to, určite choď do toho.

neznama71

Rozmyslala som nad tym vsetkym co ste pisali uz aspon 100krat. S manzelom sa rozvediem aj tak, to je len otazka casu, nad tym som premyslala este ked som dotycneho 19 rocneho ani nepoznala.

A dotycny 19 rocny, myslim,ze ma tiez miluje. Dufam,ze nielen tak bezhlavo, ale kazdopadne ma miluje. Dokazuje mi to kazdy den. Studuje aj brigaduje naraz, chce byt nezavisly, nechce aby som za nas platila v restauracii, vzdy to urobi sam automaticky. Vzdy si nejak ziska moju pozornost,pride s kvietkom,alebo s malou cokoladkou,len aby ma potesil. Chce aby som zazila take veci, ktore som doteraz nemala moznost poznat. Casto chodime na vylety,do prirody a velmi sa mi to paci. Paci sa mi ta jeho iniciativa. Lichoti mi ako sa o mna stara. Viem,ze to asi znie blbo,ale chybaju mi take veci.

A co sa tyka mojich deti,tak mam len jedno. Dceru v jeho veku a to je uz davno vybavene. a taktiez to bolo z jeho iniciativy,ja som sa strasne bala. Sadli sme si spolu vsetci traja a vydiskutovali sme si to. Dcera to tusila uz dlhsiu dobu a nema s tym ziaden problem. Tiez chce aby som sa rozviedla. A ze co si budem robit potom,to je uz na mne, ze ona s tym nema problem. Zachovala sa velmi velmi pekne a to mi dodalo odvahu. V podstate mi zalezi z okolia len na nej a ona mi povedala,ze ak budem stastna ja,tak bude aj ona. Takze to je moja love story. Pravdepodobne skoci hned ako sa o tom dozvie okolie,ale myslim,ze to aspon vyskusam, len sa na to potrebujem psychicky pripravit.

milli11

Moznoze on ani nechce mat vlastne deti a preto mu ten vztah vyhovuje. Aj byvaly najskor hovoril, ze chce len vlastne deti, ze o cudzie sa starat nebude a teraz zije s vyse 40 rocnou zenou a jej detmi. Mlady chlap vie, ze sa o neho starsia zena postara. Ma skusenosti, aj v posteli, vie sa lepsie postarat o neho, lepsie varit ako mlada zena.

isabella

z triezveho hladiska ti poviem, ze buducnost to urcite nema, bo ten chlapec bude raz chciet deti a ty mas uz teraz 40, cize uz teraz by si bola na taky ucel viac menej nepouzitelna...
keby to bolo v mojom okoli, pomyslela by som si svoje a kaslala na to, ale keby sa jednalo o mojho syna, tak by si z mojej strany mala seriozny problem, takze asi tak... problemy ocakavaj hlavne zo strany jeho rodiny ak to bude chlapec mysliet co i len trosku vazne (co si nemyslim) tak tam narazis na prvy problem a druhy problem bude odsudenie tvojej vlastnej rodiny, predpokladam, ze najskor zo strany vlastnych deti...
dobre si to rozmysli, ten chalan nema co stratit, ale ty ano...

Kikiriki2010

Ja by som pockala kým sa zamilovany opar vytrati a zatil nic manzelovi nevravela, nie je len priepastny rozdiel vo veku, ale aj v zivotných skusenostiach, zivote, co buducnost maldeho cloveka, deti? podla mna buducnost v tom nevidim, ako kratky flirt ano. Poznam taký pripad z blizkeho okolia moj spoluziak plus ucitelka a hned po maturite "ucku" kopol do zadku, ona bola z neho uplne hotova, priznam sa,bolo mi to trosku komicke, ako sa dospela zena nechala opantat nastrocnym pubertiakom, ale tak v zivote sa stava kadeco, takze rozdychat a ist dalej :)

Kikiriki2010

Ja by som pockala kým sa zamilovany opar vytrati a zatil nic manzelovi nevravela, nie je len priepastny rozdiel vo veku, ale aj v zivotných skusenostiach, zivote, co buducnost maldeho cloveka, deti? podla mna buducnost v tom nevidim, ako kratky flirt ano. Poznam taký pripad z blizkeho okolia moj spoluziak plus ucitelka a hned po maturite "ucku" kopol do zadku, ona bola z neho uplne hotova, priznam sa,bolo mi to trosku komicke, ako sa dospela zena nechala opantat nastrocnym pubertiakom, ale tak v zivote sa stava kadeco, takze rozdychat a ist dalej :)

milli11

Predstav si. Ty mas teraz 40 a on 19. Ked budes mat 50, on bude mat 29. Ked ty budes mat 70, on bude mat 49. Ked ty budes mat 90, on bude mat 69. Co budes robit s takym starym chlapom?

jajka001_

ale vies co, ked budes mat 50 a budes kamoskam rozpravat ako si spavala s takym mladym - vies ako ti budu zavidiet? :))