Mam pomaly 40 on 19

Príspevok v téme: Mam pomaly 40 on 19
neznama71

Asi som sa zamilovala. Najprv to bol len taky romanik,ale teraz si uz zivot bez neho neviem predstavit. Je to az take zvrhle, aby sme ani nedostali sancu? Ked som sa o tom zdoverila priatelke,tak na mna navrieskala a odvtedy sa neozvala. Chcem sa s tym priznat manzelovi,ale mam velky strach. Pochopia to ludia? Milujem ho a chcem byt s nim.
Povedala by som,ze take veci sa stavaju len vo filme,ale nie,bohuzial aj v zivote.

Moja otazka znie,ci by ste to dokazali akceptovat, keby sa taky pripad vyskytol vo vasom okoli, keby sa to tykalo vasej rodiny,vasho kamarata a pod.

millli11

Podla mna si tu mala pisat este predtym, ako si zacala ten romanik. Zalubenemu cloveku je tazke radit, aj tak to spravi podla seba. Ja tiez nechapem, co je teraz za trend, starsia zena a mladsi muz. On pravdepodobne caka, ze u teba naberie skusenosti. A mozno sa aj on do teba zalubil, ale to neviem. Je to dost mozne, jeden z mojich byvalych, odo mna starsi o 6 rokov, ma opustil, lebo sa zalubil do zeny od neho starsej o 10 rokov, cize ona bola odo mna starsia o 16 rokov. K tomu bola rozvedena aj s 3 detmi. Preco, to netusim. Cize kludne aj u vas to moze byt laska, nielen pobluznenie. A chlapi opustaju aj mladsie, aj rovesnicky. Preco si sa vlastne do neho zalubila? Kvoli povahe alebo bol dobry v posteli?

whee_ee

súhlas s t333 a plus ešte to, či to nie je len poblúznenie? zažila si s ním aj také situácie, kde mohol ukázať, aký naozaj je vo vzťahu? či dokáže podržať atď... a či je to láska aj z jeho strany?? si ochotná opustiť rodinu pre niekoho, kto by ti mohol byť synom a nakoniec aj tak skôr či neskôr skončíš bez neho?...

GiovanniX

Neviem akoze aj ja som len o daco starsi od toho chlapca,ale podla mna on ta skor berie ako sexualny objekt a ty "hlupa" mu naletis na vsetko.Podla mna si rozmysli,ze co spravis,manzel,deti to uz nie je sranda...A ten chlapec urcite nebude chciet stravit s tebou cely zivot,takze nieze nakoniec ostanes sama.Zamilovanost je jedna vec a laska druha,ale to uz vzhladom na tvoj vek by si mala vediet.

cloviecik1

napísala si ,asi som sa zamilovala, nevieš to s istotou? v tomto by si si mala by istá , ak nie tak nebudeš mať silu čeliť ľudom a ich názorom. Mala som taký vzťah , no nie až s takým rozdielom, ale viem ,že vek nehrá rolu ak sa dokážeš prispôsobiť jeho životnému štýlu a on Tvojmu

rozumiem ti

Chodi sem jedna osobka, ktora si takymto sposobom ziskava nazory a namety na clanky - predpokladam, ze do nejakych " klebetnikov ", alebo zenskych magazinov.

Dufam, ze toto nie je ten pripad. Je to totiz ubohe a podle, zneuzivat dovercivost a dobry umysel - poradit - ludi. A ak ma ta dotycna osobka zaujem, kludne jej to poviem aj do oci.

pre tak

no to by som netvrdil, ze jej to kazdy zavidi. ja osobne si myslim, ze buducnost to nema, ale ak to chce skusit, tak by to mala skusit.