typicka otazka preco, na ktoru niet odpovede. Je v tom zacyklena. Ten tlak okolia. mozno rodiny, co ja viem. Pozri, keby si bol jej rovesnik, vsetcia si budu hovorit, aka je spokojna ma chlapa, zalozi si rodinu, bude mat dieta, aj rodicia by sa v duchu tesili. Teraz sa mozno tesia tiez, vzdy do toho ale pride to "ale on je o 11 rokov mladsi" a za tym vsetky tie pochybnosti. Mozno sa myslim, ale tak nejak si to vysvetlujem. Mna velmi hneva, ze sa v sucasnosti vseobecne vek a to hlavne u zien prilis riesi. Stale sa to omiela dookola, kto si co dal na sebe vylepsit a ako sa potom lepsie citi, potom mikrokamerkami sa foti, ktorej spevacke kde ovisa kusok koze a c ja viem ake sprostosti. Mnohym zenam to sposobuje komplexy, mozno uveria tomu, ze to muzom vadi, ze starneme. A pritom ja si myslim, ze prave muzom to zvycajne az tak nevadi, ze starneme a sme nedokonale, to zeny si vyrabaju taku hlupu predstavu a tuzbu po dokonalosti. Mozno aj tvoja priatelka, vedoma si toho, ze je strasia ako ty, jednoducho trpi svojim vekom a ovplyvnuju ju tieto hysterie o vecne mladej zene viac ako ostatne. Mozno aj napriek tomu, ze sa mate radi, tento vztah s takymto vekovym rozdielom nezvlada.