Takze odpovede na otazky:
Kedy sa moj vztah pokazil s manzelom? Ani neviem presne odpovedat, narodila sa nam dcera, obidvaja sme robili svoje povinnosti. Ja som sa starala o dieta, manzel pracoval. A niekde tam sa to pokazilo, postupne sme obaja zili svoj zivot. Ked sa dcerka narodila, tak som to nejak nezvladala. Bola som velmi mlada a nepripravena a nemal mi kto pomahat. Prvy rok,mozno dva po porode som manzela odmietala,nevladala som, bola som unavena, vobec som nemyslela na sex. A potom to uz neslo, odcudzili sme sa jeden druhemu. Pripadal mi ako cudzi clovek a ja jemu tiez. Aj sme sa o tom rozpravali. Obidvaja sme to videli rovnako. Ale nechceli sme sa rozist kvoli dcerke, aby jej nic nechybalo. Tak odvtedy zijeme takto. Nemilovali sme sa uz par rokov. A aj predtym to bolo mozno raz za par mesiacov. Myslim si, ze ma manzel tiez podvadzal, aj ked asi nemal dajaku vaznu znamost, ale len tak kratkodobe na sex. Ale nikdy som to neriesila, v podstate mi to bolo jedno. Ja som mu az doteraz bola verna. A vlastne sa podla mna ani nemoze hovorit o nevere, lebo manzelia sme uz veeeelmi dlho len na papieri.
A co ma pritahuje na 19-rocnom? Neviem kto sa to uz pytal, ale mala si niekedy sex s 19 rocnym? Je to uplne nieco ine ako s 45 rocnym muzom. Ale samozrejme,to bolo len na zaciatku. Proste som si to uzivala,pacilo sa mi to. A teraz? Teraz ma pritahuje jeho laskavost, pozornoost, dobrota, ochota, laska, vasen. A nevidim dovod preco by ma nemal 19 rocny pritahovat. Uz nie je dieta. Je to dospely muz, velmi dobre vyzerajuci.