Mam pomaly 40 on 19

Príspevok v téme: Mam pomaly 40 on 19
neznama71

Asi som sa zamilovala. Najprv to bol len taky romanik,ale teraz si uz zivot bez neho neviem predstavit. Je to az take zvrhle, aby sme ani nedostali sancu? Ked som sa o tom zdoverila priatelke,tak na mna navrieskala a odvtedy sa neozvala. Chcem sa s tym priznat manzelovi,ale mam velky strach. Pochopia to ludia? Milujem ho a chcem byt s nim.
Povedala by som,ze take veci sa stavaju len vo filme,ale nie,bohuzial aj v zivote.

Moja otazka znie,ci by ste to dokazali akceptovat, keby sa taky pripad vyskytol vo vasom okoli, keby sa to tykalo vasej rodiny,vasho kamarata a pod.

aall

nechapem to, chces im zakazat lasku? chces aby sa silou mocou rozisli, ci? Inac zvlastne ze rozpravas za svojich kamaratov 20rocnych. Lahke je odsudzovat,ze...
Ty sa radsej staraj o svoju postavu a dufaj ze ked budes mat 40 sa na teba pozrie aspon 50tnik, kedze planujes mat skarede brucho a ovisnute prsia:DDD

nechapem to

Ja som zena, ale nechodila by so 40 rocnym muzom, moze to byt moj ocko a neviem co by ma na nom malo pritahovat.

Dino25

Preco som s nou? Lebo si rozumieme,mame sa o com porozpravat,mame spolocne konicky,nazory,ciele,doverujeme si.....ale tiez je pravda,ze sa obcas pohadame,ale este nikdy mi nepovedala,ze ma nenavidi. Ta vcerajsia hadka je taka ina,citim to. No a po tej fyzickej krase? Pozname sa devat rokov a stale ju vidim taku peknu ako ked sme sa spoznali aj ked je pravda,ze uz je vidno trochu ze je starsia,ale neriesim to. Ked je clovek zalubeny nevidi vela veci,alebo nechce vidiet. Pohravam sa aj z myslienkou na rozchod,ale radsej to neham tak. Uvidim ci sa to da daako doporiadku. Obaja sme rozumny a vzdy ked sme sa aj pohadali,vedeli sme si priznat kto spravil chybu,prist a ospravedlnit sa,ale ako pisem ten vcerajsok bol taky iny.

nechapem to

No nic v zlom, ale moji kamarati, ktori maju 20 rokov by sa nikdy nepozreli po 40rocnej zene.Neviem preco si zrele dospele zeny potrebuju nieco dokazovat s mladym zajacikom.Jasne, urcite je sex s mladsim vasnivejsi, burlviejsi, ale ak Vam ide o sex, tak Vasm staci mlady milenec a nie partner.Nie so mnou sa nikdy nerozisiel rovesnik.

neznama71

nechapemto, aj mne sa zdas zakomplexovana. Neviem sice kolko mas rokov a ako vyzeras,ale posobis tak, ako keby si mala komplex,ale ako keby si zavidela. Ja mam tiez 39, a po jednej dcere aj pekne pevne prsia, pevne brusko, proste nevidim problem. Len sa o seba treba starat. Netreba ziadnu plastiku.

aall

a co je pekne na mladej babe ktora nesportuje a stravuje sa v macdonalde a ma 70kg a fajci? Zalezi to od cloveka a od toho ako sa o seba stara..tak isto moze ten mlady opustit rovesnicku ako starsiu zenu, s vami sa nikdy nerozisiel rovesnik? A preco ste sa rozisli ked ste rovnako stary? No lebo nie vsetko zavisi od veku,a le hlavne od lasky..