Vložky, tampóny, intimky

8mucka8

NO: tampony su uplne najlepsie nosim ich odkedy mam menzes a zo zavadzanim nebol problem ziadny aj vtedy ked som este nemala sex..Nemusite sa bat ze niekto druhy moze zbdat ze mate svoje dni, ze nieco pretecie a tak..

romana

ja este niesom zena ale chcem sa spitat ci to neboli ked si to davate.
napiste mi e-mail alebo mi poslite aj video ako si to davate.

simi27

čo si myslíte o tampónoch? ja si myslím že to je blbosť nosiť-ovšem keď sa nejdeš kúpať.napíšte mi pár rád na čo sú užitočné.prosím napíšte mi na e-mail.ďakujem :D

ginngi

ja pouzivam... aj intimky, aj vlozky aj tampony,, :) aaa.... tusim, ze by mali byt aj tie s aplikatorom, vsetky velkosti... aj mini

tiffa

..tampony su naj..odkedy som to dostala hned som tam mala tampon..baby zbawte sa wloziek a toho hnusneho pocitu..fuj..a na bolest femina nic moc, sem tam algifen..ale najucinnejsia a rokmi overen je púlka nieco trvdého..pomáha možem zaručit..tak jedna az tri..najlepsie slivka, wodka alebo ceresna..xwala bohu ze ja take problemy nemam,no len wtedy ked beham s holími krížami, potom úúúff.... ):

D_nika

dnes som po dlhej dobe mala neskutocne bolesti a citam, ze si vychvalujete panadol feminu... nesuhlasim, zjedla som dnes asi tri a nezabrala ani jedna. okrem toho, k teme kusok, tampony na nezaplatenie. a mozes ich mat aj v noci, ak to nemas moc dlho... sest hodin je optimal... :) alebo tak nejako, nie? a je to cistejsie a neotravuje to.. :))))

andie

babenky, ano tampony su super. ked zacinate, tak tie s aplikatorom su najlepsie. ale prosim vas, na noc si vzdy dajte radsej vlozku..! pri tamponoch je totiz riziko sndromu toxickeho soku (TSS). je to sice zriedkave ochorenie, ale riziko tu je. blizsie informacie o TSS mate aj v pribalovom letaku.

15ska

ja mam 15 rokov a ale pred troma mesacmi som zacala s tamponmi,preto ze som chodila na kupalisko.Pouzivam len Tampax compak. ine si davat ani enviem.je to dost tazke.a nebojte sa je to uplne ine ako s vlozkami.uplna pohoda a este mi aj kratsie trvaju. =D takze odporucam s aplikatormi