ahojte vsetky zeny:)chcem sa spytat pre co ste sa vy rozhodli...je pravda ze ked ste este nemali pohlavny styk nemozete pouzivat tampony?ake vložky mate najradsej?pouzivate intimky?
Vložky, tampóny, intimky
moja neprídeš o pannenstvo krď použiješ tampón..a je to podľa mňa lepšie ako vložky
Lenuska, dakedy hej..ale uvidis, ze byt zenou je uzasne :))
to je dakedy tazke byt zenou ze?
ja som mavala teploty, krce, odpadavala som a vracala od spjich cca 13tich...celych 6 rokov sa to so mnou takto tahalo, raz to bolo relativne "OK", inokedy na nevydrzanie..mne pomohlo vela ibalginu, tepla perina, schulit sa klbka, ako pise panika- a to mi trvalo asi hodinu, kym som nasla vhodnu polohu) a PRESPAT CELY DEN...naozaj, kazda bolest sa da vydrzat, ked ju prespis...mozno ma uspali tie lieky...ale teraz beriem HAK a uz je to ok, staci mi uz len jeden ibalgin a fungujem normalne...wow :)drzim palce, viem, ze tie bolesti nie su sranda
teplo uvolnuje krce
nooo mne dost pomaha ked mam bolesti hlavne vela pit :))) samozrejme vody... :)))sice ma to trosku nevyhody ze sa dost nabeham na wecko ale vazne to pomaha...
som citala ze je dobra tepla sprcha je to pravda? mozem sa osprchovat aj ked mam silnu mens.....
ja mam take bolesti ze mi nic nepomaha je to proste hrozneee...ak to bude take zle tak pojdem k lekarke (ale to len v tom pripade ak to bude hrozne pretoze len nedavno mi skoncila marodka) a nemozem tolko meskat v skole
mne pomaha na bolesti ibalgin a termofor s teplou vodou na podbrusko. stlmi to bolest. panadol femina absolutne bez odozvy. a algifen je super, ale fakt skoda, ze len na predpis.
skus si lahnut na bok a pokrc nohy - daj sa do takeho klbka