Vložky, tampóny, intimky

jaaajinkaaa

Je normálne že máš krče. Aj ja som mala zo začiatku krče jak svina. Pomohla mi HAK. Aj proti bolestiam, vyrovnala mi cyklus (mala som kramy niekedy aj 14 dni !!!), pomohla mi na pleť, narastli mi prsia..a jedine negativ, že som pribrala. Ale už mam druhu HAK a schudla som už 2 kg.

k.

A to nie je pravda,ze ked si nemala pohlavny styk,ze nemozes pouzivat tampony...pise to na kazdej krabicke a mimochodom aj gynekologovia to tvrdia...

k.

Ja som vzdy pouzivala vlozky....no raz som sa "odhodlala" pouzit tampon (dala som na dobre skusenosti od kamaratiek) a musim povedat,ze teraz ich pouzivam vyse pol roka a uz si neviem predstavit aby som pozila vlozky ( okrem noci-vtedy vyhradne pouzivam vlozky)

kachitaa

trikira, ja som pouzivala aj vlozky, aj tampony ale teraz som rada ze pouzivam ten kalisok. neviem, ci je to dobre pre kazdu zenu, urcite to nechcem kazdemu odporucat aj ked s negativnym nazorom som sa este nestretla. vyhovuje mi to, vydrzi mi to dlhsie ako tampon, nemusim utekat na spinave verejne toalety v praci a mat problem ako si vytiahnut tampon a zase zaviest bez toho aby som si sadla na dosku. a netlaci to, to vobec necitis, vobec. a je to take naturalne, takze som rada.

sandra555

no ako som pisala ze mala som len 2 krat ale pri obidvoch som mala skoro cely cas strasne krce... je to normalnee??

sandra555

nooo podla mna su tampony lepsie a hygienickejsie... ale ja ich nepouzim, pretoze sa este bojim... mala som kramy este len 2krat..

lea

v pohode, je to vas nazor. len tak pre srandu si vsak na mna spomente, ked pojdete nabuduce k lekarovi, a spytajte sa ho, co odporuca. lebo este som ziadneho lekara nepocula odporucat tampony, to by musel byť sponzorovany dakym o.b. :-)

deedee

Tu bola otázka. Ja som na ňu prispela svojim prispevkom. Každému vyhovuje niečo iné. Mne vyhovuju hygienickejšie tampony. Tak ma tu nepresviedčaj o niečom inom. Tebe vyhovuju vložky, tak si ich nos a nestrkaj mi nasilu pod nos svoje názory! zufalucka chcela radu, nie ja. Trikira dík. ;) PS Ja používam tampony 10 rokov a mykozu som nemala ešte nikdy. Od lekarov viem, že každá žena ma aspon raz za život mykozu. Takže si na nu možeš počkať aj ty.. Da sa chytiť pohlavným stykom ale aj tým,že si sadneš na špinavé WC....

trikira

Lea, ja používam tampony 8 rokov a mykozu som mala len raz, ked som ju chytila od svojho vtedajšieho priatela.. Myslím, že to opakovanie mykoz je aj z oslabenej imunity. A tá je u každého individualna. Tak nebud taká zasadena proti tamponom...Proste prekusni to, že nemaš pravdu !

lea

trikira, ja chodim ku gynekologovi len preventivne raz do roka, ziadne zapaly a mykozy, minule sa normalne cudoval, ze ako to, ze ma pacientku so ziadnym problemom. zatial co moje kolegyne s tamponmi su tam kazdy tyzden.. ale vsak je to kazdeho volba