ahojte vsetky zeny:)chcem sa spytat pre co ste sa vy rozhodli...je pravda ze ked ste este nemali pohlavny styk nemozete pouzivat tampony?ake vložky mate najradsej?pouzivate intimky?
Vložky, tampóny, intimky
ja som zacinala s vlozkami a do teraz mna vyhovuju najviac Alwaysky ultra sensitive normal plus. Tiez vela odporucujem eko vlozky Natracare z prirodniho materialu ktore setri telo aj prirodu!
www.bioterra.sk
Ahojte baby ja som to uš mala je to v pohode, a vyem vam odpovedat
na každu otazku ak sa chcete niečo spitat napište my na nic na pokeci katka1020@azet.sk aj rpčku poradím aj ked tam nebudem možete my napisat ja vam potom odpišem
wtf?? siedmaci?? to co ste cigancata? sa spamatajte, sex nie je pre deti, podla mna takych 17-18 rokov je uz dajme tomu dost, ale to je individualne, niekto je nezodpovedny idiot aj v 25ke, kdeze este v 13ich.. co o par rokov budu sexovat deti hned po nastupe na zakladku?
podla vas v kolkatich je normalne mat sex?u nas v skole to uz robili skoro vsetci iedmaci
pre holky co maju obavy:
ja pouzivam tampony po cely cas, kedysi som ich striedala s vlozkami (na noc), ale nenavidela som to tak som sa na vlozky vykaslala uplne... ak baba dodrziava maximalnu dobu zavedenia tamponu a hygienu ruk a tela, tak sa nema coho bat... a pokial si tampon zavedie tesne predtym ako ide spat a vyberie ho hned po zobudeni, nic sa jej nestane ak to bude aj tych 9-10 hodin (podla toho ako dlho spi), pretoze cez noc zvykne byt krvacanie slabsie a clovek sa tolko nepohybuje...
a co sa tyka intimiek, dlho som pouzivala allways fialove, ale nemala som ich rada, boli hrube a stale sa odlepovali... pre mna su lepsie discreetky a najnovsie naturelly, su uplne tenucke a krasne drzia (vyskusala som aj tie DMkarske jessa cierne, ale tiez sa rychlo odlepuju, takze naturella forever :))
zato tampony jessa su super (aspon tie normal ktore pouzivam), vobec nevidim rozdiel medzi nimi a napriklad 'znackovymi' OBckami, okrem nepomeru v cene :)) aj tie jessa mini su fajn na posledne dni, take to velke 64ks balenie mi vydrzi aj pol roka takze cenovo sa to tiez oplati :)
lili
ja spávam výlučne na boku, vtedy sa mi málokedy stane že pretečiem ak si ľahnem na chrbát alebo brucho tak vždy pretečiem, prípadne si daj 2 vložky
Ahojte kto mi poradi aby som predisal preteceniu vlozky.Aka poloha na spanie cez noc je vhodna
Ja som verna always vlozkam, pouzivala som aj o.b. a kotex tampony, ale momentalne mi vyhovuju vlozky. pouzivam aj intimky - always fialove - tie su perfektne! su hebunkejsie a lepsie saju ako carefree...
tusim libresse su z tych mensich...take ruzove...