Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vložky, tampóny, intimky

panika

Lenka, je ich tam 10 a stoja 60sk (aspon take teraz drzim v ruke).a videla som uz aj vacsie:))
Ten algifen je super, ale je len na predpis

lenuska

nemam....a ze vraj tie tabletky su drahe a velke jak pre kona......a uz zase ma zacalo boliet brucho(boooze to sa neda vydrzat)

lenuska

prosiiiiiiim poradte mi!!!!!
rano som dostala mens.....a s nou prisli aj hrozneeee ale fakt hrozneee bolesti brucha co sa mi predtym este nestalo a ja neviem co mam robit..tabletky-panadol nejak nepomahaju...to su take muky ze som ani do skoly nesla...sak ma tak bude boliet aj zajtra brucho tak v skole umriem od bolesti

milius

Ahojky.Tak ja používam len tampony(Kotex)Samozrejme,že som zo začietku používala normálne vložky,ale potom som vyskúšala tampony a vyhovovali mi.Teraz používam len tampony a kamarádky hovoria,že to není dobre!Tak neviem,ale ja by som už vložku nemohla a nevedela mat!

agina

Interaktivna vobec na tom nezalezi, ci ho tam mas dlho alebo kratko, takato vec sa moze prihodit hocikomu.S tym sa nezartuje.

Interaktivna

lenuska:aj ja som to citala,normalne mi mraz prebehol po chrbte
agina:no ale suhlasim sweet_bery ze je to nejaka leniva babka....a ja som sa chcela spytat, ze ideme s triedou na kupko a presne to mam dostat...a ja tam moc chcem ist...tampony pouzivam dost casto...ale...moja spoluziacka takisto sne isli na kupko a mala to a dala si tampon...a ked si ho chcela vybrat povedala ze tak jej navsiakol od tej vody ze ho normalne nevedela vybrat!!jaaj a preto sa bojim aj ja:((

agina

Holky ked uz si ich chcete davat, hned po zavedeni ak budete mat neprijemne pocity,alebo budete citit, ze vam moze byt z toho zle, radsej neriskujte svoje zdravie.Obycajne vlozky su sice nepohodlne, ale z hladiska vasho zdravia omnoho prijatelnejsie ako tampony.

sweet_berry

ale to by si musela by ta taka leniva lemra ze by si si to tam nechavala dlhsie ako terba tusim max.po 8hod.treba vybrat
ja pouzivam tamponyhlavne von ked idem ale doma si niekedy dam aj klasiku vlozky ale tiez si mozem kupovat iba urcite lebo niektore mi vadia a ma vysypu...striedam to hlavne na noc si davam vlozky
intimky pouzivam pre ostatne dni nez menzesu:))carefree:)