Vložky, tampóny, intimky

trikira

Lea, skôr ty si klassa ... A kup si radšej vaginalny deodorant, aby si nemala niekedy trapas...Pokial si ho už nemala... Kachitaa a neni ten kalištek nepríjemný?? Vieš mi to trošku popisať, že čo a jako to fungíruje?? :) Dík.

kachitaa

Ani tampony, ani vlozky, ale kalisek. Mam ho a som nadmieru spokojna. Ja mam silne menstruacie, vzdy som minala vela, teraz mam kalisek. Som cista, nesvrbi ma nic, vlozky ma neskru. Proste som velmi rada, ze som si kalisok kupila. Ja to mozem len odporucit. Dufam, ze to kazdemu tak dobre sadne ako mne.

deedee for lea

Ale jaký cudzí predmet boha! Vidím, že si zásadne proti tamponom. To mne je uplne jedno. Tampon može mať žena max 8 hodin. Ja spím v priemere 5-6 hodin. Po prípade si dam budik a si ho vymenim a hotovo. Ked tak neznašaš tampony, tak sa tu nedušuj. Mna to nezaujima. Ked chceš si nos vložky kolko chceš, bud zajebana a smradlava až po krk !! MNE TO JE JEDNO.

secretkaa

lea, bola som na viacerych prednaskach a vzdy nam tlacili do hlavy, ze tampon nikdy nemat viac nez 8 hodin. ja osobne si na noc tiez nedavam. Ale ked si ho da tesne pred spanim a vyberie hned jak sa zobudi, nemal by byt problem. VRAJ...