Vložky, tampóny, intimky

mmmmicka

mam ovela radsej tammpony, s vlozkou nemozem existovat strasne mi to zavadzia, ale moj gynekolog mi tampony neodporuca, pretoze vraj nie je dobre ak je "nieco" tam vnutri, pretoze to co vylucujeme pocas menstruacie su vlastne odpadove hnilobne ci ake latky a ked sa v tom tampone drzia aj niekolko hodin, nie je to dobre. ked som doma, a v noci pouzivam vlozku ale ked kamkolvek idem, s vlozkou by som sa nepohla z domu ,s tamponom sa citim super, nic necitim, nic mi nezavadzia.

lady_off

ahojte..xystam sa na wylet ale mam to dostat..cela by som si kupit tampony len sa bojim a mam z nix zly pocit..poradite mi?!!prosim:(

jarcca

Ahojte. Ja používam tampóny ale len cez den, v noci vložky tak na striedacku.a tampony su ovela pohodlnejsie.zavadzanie je len prax

stecieee

moznoze su zdravsie...ale tampony ti zachytavaju krv vnutri v tele,takze nic necitis ani newies ,ze mas men.a je to podla mna cistejsie..newiem...len sa bojiiiim

alexik

ahojte,som normalna ked si neviem uz po tolky krat sturit tampon?nemozem maz mat nejaku hrubsiu blanu alebo co?pomooooooc

rebecca

cawte,ja mam 17 a tampony sa bojim pouzivat,na zaciatku menzesu mam bolesti v podbrusku a na krizoch a pri predstave,ze si mam nieco niekam "pchat" mam zimomriavky.....