Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

igris

maru si vedla ako ta jedla , bulimicky jedia a anorekticky nejedia a vobec to nie je take lahke s tym prestat. Tie kocky sa tu snazia uzdravit , v com im velmi drzim palce a nie vymyslat "somariny"

vivi

maru
samozrejme ze nie je na tom nic zle schudnut ale nie je spravne akym sposobom ze nebudes jest preco nezacnes sportovat, a ja tu pisem o psychickej poruche takze to nie je len tak zacni jest a prestan s tym alebo s tym, asi tomu nerozumies, ja ti mozem len poradit a ver mi ze by som tieto rady aj ja velmi pochopila kedze uz ich davam ale nie je to lahke, vies u mna to nieje koli chudnutiu alebo idealnej postave je v tom problem, ktory ma trapi uz niekolko rokov. Takze maru je tu aj tema ako schudnut skus sa do nej pozriet mozno tam najdes rady...

maru

vivi
ved ak nechces byt bulimicka tak zacni jest a "si vyliecena" jedine co chcem je schudnut ved to nieje zle chciet byt chuda

vivi

maru
neblazni tym ze nebudes jest nic nedokazes, zavesis si na krk len velmi zakernu chorobu, ktorej sa chcu vsetci ktory tu o svojich problemoch pisu zbavit. Ja uz tiez velmi dlho bojujem s bulimiou a ver mi najrdsej by som sa jej zbavila, ako to uz nie je momentalne lahke, pretoze je to psychicka porucha prijma jedla takze nechapem tvoje otazky a dotazy. Len ti poradim prestan s tym pokial je este cas. A nejest sa da velmi dlho ver mi az pokial ta to neprivedie do hrobu. Neschudnes pokial nebudes jest znicis sa.