Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

vivi

maru mas vlasny mail, ak ano je to jednoduche,klikni na vivi(cervene) a moja adresa na mail sa ti ukaze a mozes mi automaticky napisat mail, alebo si ju odpis a na tvojom maili dopln, cakam

vivi

maru
to som si myslela aj ja ze prestanem ved je to blaznovstvo jest a potom to vsetko vyzvraciat, ale s tym sa prestat neda ja uz trpim 7 rokov a ver mi uz nevladzem, skus mi prosim napisat mail je tam viac miesta a je to osobnejsie

maru

vivi
on mi to nikdy nepovie a ja uz nevladzem konecne chcem mat idealnu postavu ved si dam pozor a ak schudnem prestanem s tym

vivi

maru
to mi je luto s tvojim priatelom ale to som nemohla vediet, nemysli si ze anorexia alebo ked schudnes 5 kil tymto sposobom je vychodisko, mozno sa ti to podari takto schudnut ale co potom mozno sa to vyvinie tak isto k chorobe ktora bude teba trapit a az potom stratis vsetko, vies tiez som mala obrovsky problem a myslela som si ze si za to mozem sama a aby som ho nejak dostala z mojej mysle a zo seba zacala som po jedle zvracat, a co teraz stratila som tak vela a zivot s touto chorobou naozaj nie je lahky, prosim ta bud silna a nezahravaj sa zo svojim zdravim a pokial zostanes zdrava bude lahsie pomoct tvojmu priatelovi ked sa ti otvori a porozprava ti to, lebo pokial sa zamestnas len s jedlom a ako schudnut tych 5 kil co sa naozaj velmi lahko da sportom alebo spravnou stravou, nebudes mat cas a ako sa to povie ukradne ti to cas mysliet na nieco ine. Ak ches napis mi mail.

maru

vivi
pred 5 mesiacmi som sa dozvedela od kamaratky ze moj priatel ma rakovinu par dni na to som sa pokusila o samovrazdu vztah s tym priatelom sa mi rozpada a som myslela ze ak budem anorexicka schudnem posranych 5 kil a nas vztah sa zacne od zaciatku a dodnes cakam ze mi konecne povie ze ma rakovinu a je mi luto ze si myslis ze si tu z vas robim srandu len so chcela podporu ze to dokaze ale zas som len sama

vivi

maru ten problem sem nepatri a ani o nom nechcem pisat, a o tom co uz viem o bulimii a buhuzial dlhorocne skusenti, sa schudnut neda, skus sa troska zamysliet a spravne citat, to su zavazne problemy ktore tu mame a robit si s toho srandicky nie je pekne.