Bulímia,anorexia

Alternativa

Maru, co Ta vedie k zhodeniu 3-4 kg za tyzden? Rada by som Ti poradila, ale recept na kg a cas ako si Ty planujes /4kgza tyzden/, narusi Tvoje zdravie a taky pre mna neexistuje. Da sa chudnut aj zdravo, tak 1 kg/tyzden v pohode dobrou stravou, sportovanim. Aj na tomto fore su k tomu temy. Skus sa prestat drzat toho Tvojho nejes=schudnes a nahrad ho zijem zdravo=som zdrava=som stastna.

maru

luluuuu
ja si myslim ze nie ak zacnes jest v spravny cas tak to je simple ale nikto ti tu nepomoze a nepovie ako dlho mas byt bez jedla aby si schudla par kil:(((

luluuuu

vy si myslite že keby baba začala po par tyždnoch zase jesť tak by ju to napinalo na zvracanie a jedlo by sa jej zhnusilo???

maru

Alternativa
ak nejes schudnes abo mi porad ako mam schudnut za tyzden 3-4 kila hmmmm anorexia mi pomoze len ma zaujima ako dlho aby som vedela kedy mam s tym prestat

Alternativa

Luluuuu, nemozes vytrhavat slova z kontextu. Vivi napisala presne: "A nejest sa da velmi dlho ver mi az pokial ta to neprivedie do hrobu. Neschudnes pokial nebudes jest znicis sa." A je to tak.

luluuuu

MARU prosim ťa napiš mi na mail lulu4@pobox.sk chcem si stebou o nejedeni pisať lebo mam taky isty nazor ako ty.

luluuuu

vivi prečo si mysliš že ked človek neje tak neschudne??nebodaj pribere.jasne ked clovek neje tak chudne.viem že anorexia je nebezpečna choroba ale ked si chcu baby tymto nejednim pokaziť život tak to je ich problem.

miška

Z-uzka
Už som si myslela,že z PPP som vonku no dnes mi zase prišlo zle na žaludok,nevedela som sa poridne nadýchnuť.Musela som vracať a od vtedi je mi dobre neni mi zle.Ešte stale sa kontrolujem každý den na vahe aj sa meriam.Nechcem pribrať.Poslednu dobu sa aj trapim.Cítim sa sama,opustena.Nemam si skym dakde zajsť a sama sa bojim kvoli agorafobii.Pred tím som mala ským ísť až som nestihala,ale teraz bum-každý na mna sere.Som sama.Stacionar mi konči tento piatok,ešte v pondelok idem pre správu.Ja už nechcem pribrať ani kilo a myslim si,že to bude jedno ak s chudnem.Všetko je jedno...Maj sa krasne drž sa,ozvi sa,pa..