Miška
Ahoj Miška! Nie, určite som sa nezľakla, veď nebolo z čoho, za to že si na invalidnom sa nemusíš hanbiť, veľa ľudí má žiaľ podobný osud :(( To je fajn, že budeš chodiť do ďalšieho strediska, tam sa opäť zoznámiš s novými ľuďmi a nebudeš sa mať ani čas nudiť a rozmýšľať nad problémami :) Veru, s tým máš pravdu, že treba si hovoriť dookola, že máme skreslený pohľad, treba klamať tú myseľ, inak to nejde..
Miši, to je skvelý nápad zájsť za nejakým psychológom, ja som s tou mojou spokojná, je veľmi milá, priateľská a viem sa s ňou porozprávať o všetkom a to je veľmi dôležité :-) Dúfam, že aj tebe sa podarí nájsť podobného psychológa, ktorý ti pomôže, určite si to zaslúžiš :)) A ako sa darí tvojmu žalúdku, už poslúcha?? Hehe, ja som si dnes kúpila takú malú Bio semennú vanilkovú tyčinku a vyzerala naozaj divne.. Ako taká malá kocka pomletej zlepenej sušenej trávy, alebo ako jedlo pre koňov.. No fakt sranda. Ale po zjedení som nemala ani pocit, že som niečo zjedla, pretože mi to ani ako jedlo neprišlo, bolo to jednoducho čudo :)) Vidíš aj takýmito spôsobmi sa dá tá myseľ oklamať :-) Tak ti prajem veľa úspechov a hlavne pevnej vôle, drž sa a ešte prajem príjemný nedeľný dník, papa :))