Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

luluuu

kuki
Predstav si že baba neje par tyždňou lebo chce mať štihlu giguru ale ked začne po par tyždňoch jesť len malinke kusky a neprestane cvicit,čiže behať a chodiť do posilovne,mysliš si že aj tak je viac menej isty jojo efekt?

kuki

luluuu,
na tvoju otazku je podla mna velmi tazke odpovedat... nikto na tomto fore nie je carodejnica Sybila :)
Podla mna by sme museli vediet viac o tom kolko vazis teraz, akym sposob si chudla, kolko to trvalo atd...
Ak je chudnutie "nesystematicke" - narp. hladovkou- "jojo" efekt je podla mna viac menej isty... Ak vsak zostanes pri hladovke... tak sice zrejme nepriberies, ale v blizkej buducnosti ta namiesto trapenia s kilami navyse cakaju ine zdravotne problemi, ktorych sa tiez zrovna lahko nezbavis. Navyse ta mozu trvalo poskodit...
.
Skus o sebe nieco viac napisat. :)

luluuu

Alternativa
takže inak sa opytam rovno na rovinu.ked baba začne po par tyždňou jesť tak pribere všetko naspeť aj ked bude cvicit???

Alternativa

Vysvetlene pre Luluuu inymi slovami: Ak mas ciel byt zdrava, tak nepocitas pribrate kg, hlavne ked si prilis hlboko s hmotnostou pod zdravym normalom. Chces byt LEN ZDRAVA. A uzdravenie bez pribratia nie je mozne, lebo len tak sa moze stabilizovat psychika a ostatne funkcie nasho organizmu. K upevneniu zzdravia pravdaze patri aj pohyb, sportovanie.

luluuu

w ja to všetko chapem.ale su anorektičky ktore sa vyliečia ale nepriberu to všetko naspeť len niečo,chapeš??jasne ked baba ma 40-45kg tak musi pribrať ale ked by cvicila cvicila a cvicila tak sa to neda pribrať naspeť len nejakych 5 kíl

Z-uzka

w
Ahoj moja najmilšia susedka :)) Máme tú novinku, novú miestnosť, skús si nakliknúť aj ju, je to miestnosť "Anorexia, bulímia - BOJ VYHRÁŠ.
Tak pekný večer a ešte krajšiu nedeľu, papa :-)

Z-uzka

Miška
Ahoj Miška! Nie, určite som sa nezľakla, veď nebolo z čoho, za to že si na invalidnom sa nemusíš hanbiť, veľa ľudí má žiaľ podobný osud :(( To je fajn, že budeš chodiť do ďalšieho strediska, tam sa opäť zoznámiš s novými ľuďmi a nebudeš sa mať ani čas nudiť a rozmýšľať nad problémami :) Veru, s tým máš pravdu, že treba si hovoriť dookola, že máme skreslený pohľad, treba klamať tú myseľ, inak to nejde..
Miši, to je skvelý nápad zájsť za nejakým psychológom, ja som s tou mojou spokojná, je veľmi milá, priateľská a viem sa s ňou porozprávať o všetkom a to je veľmi dôležité :-) Dúfam, že aj tebe sa podarí nájsť podobného psychológa, ktorý ti pomôže, určite si to zaslúžiš :)) A ako sa darí tvojmu žalúdku, už poslúcha?? Hehe, ja som si dnes kúpila takú malú Bio semennú vanilkovú tyčinku a vyzerala naozaj divne.. Ako taká malá kocka pomletej zlepenej sušenej trávy, alebo ako jedlo pre koňov.. No fakt sranda. Ale po zjedení som nemala ani pocit, že som niečo zjedla, pretože mi to ani ako jedlo neprišlo, bolo to jednoducho čudo :)) Vidíš aj takýmito spôsobmi sa dá tá myseľ oklamať :-) Tak ti prajem veľa úspechov a hlavne pevnej vôle, drž sa a ešte prajem príjemný nedeľný dník, papa :))

w

pre luluuu:
vies, pri anorexii je vaha tak nizucka, ze ked dievca trpi touto chorobou napriklad 10 rokov, jej telo sa potrebuje dostat na hranicu vahy, ktora prislucha jej aktualnemu veku. Nie je normalne chudnut proti prirode..to ti chcela el.vi povedat..a luluuu, neverim, ze by ta to tak zaujimalo, keby sa v tebe nieco neodohravalo...

w

pre luluuu:
ides svojimi otazkami dost pod kozu. Mala by si sa aj trosku zamysliet nad odpovedami, ktore tu dostavas, nemyslis? Skus si ich znovu precitat a zistis, ze pribratie po anorexii alebo bulimii je len vykupenim.