Ahoj Zuju, urcite sa Ti ohlasia aj ostatne, nebud smutna. Tak zatial pohladkam Tvoju dusicku aspon ja, OK? Moja, myslim, ze musis ist na vsetko postupne a pomaly. Neber osobne reci od ludi, hoci aj lekarky, ktori nepresli tymto malym "peklom", ich reci Vas budu este dlho zranovat. Ale oni to nerobia umyselne, jednoducho nic o Vas a Vasich problemoch nevedia, nic netusia. Zuju, aj s ochorenim chrbtice sa da krasne, plnohodnotne fungovat. No, aerobik teraz urcite nie, ale casom pre potesenie aj budes moct. Veru, aj ja si chodim 1x do tyzdna zaerobcit napriek mojim vela rokom. A mam len operovatelnu dg chrbtice. Vies, mas dovod popozerat si temy vo fore, kde sa pise o problemoch chrbta, krizova cast, krcna - neviem, kde presne mas problem, asi v krizovej. POhzb je aj pri tejto dg nevyhnutny. A mohla by si ist trochu von, rychlu chodzu mozes aj na chrbticu, ver mi. Ak je u Teba kamoska, nedepkuj a nesmut doma, hajde aj s nou von, medzi ludi. Musis to ROZCHODIT, to prejde, neboj. No tak, aspon trosku sa usmej...pa