Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši! Určite za ňou zájdi, ak cítiš, že to potrebuješ, choď. Nemáš sa prečo hanbiť a báť.. Pozri nič v zlom proti dôchodcom, ale tí chodia ku doktorom ako do potravín a niekedy kôli maličkostiam, alebo len aby si pokecali a nič si z toho nerobia a sú spokojní, takže nemaj vôbec strach, od toho tam je, aby ti pomohla a určite bude rada ak sa tam objavíš aj častejšie, pretože bude mať možno pocit, že od nej tú pomoc chceš :-) Ale chápem ťa, aj ja mávam takéto pocity, hlavne pri priateľoch, stále si myslím, že ich priveľmi otravujem a obťažujem a že som úplne trápna a hlúpa ooproti nim a podobne. Ale, aj keď tie pocity niekedy nedokážem ovládať, viem, že to patrí k tej chorobe a že to vďaka nej sa občas zvláštne chovám.. A čo sa týka tých drahých liekov, Miši, ak ti naozaj pomohli, skús sa poradiť s rodičmi, či by ti s nimi finančne nepomohli, ak sú dobré, určite im bude prednejšie to, že vďaka ním sa budeš cítiť lepšie ako pár peňazí naviac. Skús ich osloviť, dobre?? Sľub mi to :-) No a čo sa týka mňa, tráviace ústrojenstvo už tak nebolí, no nemala som vtedy zrovna dobrý deň, tak som môjmu brušku priveľmi ubližovala, tak mi to takto vrátilo a upozornilo ma.
Juj, už sa nemám kde vážiť, vzlyk :,( Všimla som si, že niekam zmizla váha, asi ju predo mnou po mojom malom výlete do nemocnice ukryla mama. Tuším si budem musieť ísť kúpiť vlastnú.. :))
Tak sa maj zatial krásne, zahoď strach za hlavu, lebo strach je najväčší nepriateľ človeka a užívaj si hrejivého slniečka, drž sa, papa :-)

už bez nádeje

ale ako bojovať s niečím hlboko zakoreneným v sebe, čo sa tej hnusoby za žiadnych okolností nechce zbaviť...ako?...chcieť a báť sa spolu kráčajú dlhé míľe a na ráscestí sa nevedia rozdeliť a zvoliť si nezávislé cesty ďalej...ako dosiahnuť aby pochopili, že z nich by najlepší priatelia nemali byť...podvedomie a nevedomie sú v mojom prípade najhorší zradcovia..a už niet síl na odolávanie a boj..ach prečo doba priniesla niečo takéto?..z akého dôvodu..

Alternativa

Ahoj Miska, ja viem, ze chces radu od Z-uzky, ale ak prijmes aj moj nazor, budem velmi rada. K lekarke urcite chod. Neotravujes, lekari su tu pre nas, aby sme boli zdravi. Urcite si nebude mysliet, ze si otravna. Trapi ma ale, ze nemas korunky na lieky. Nemas nikoho na blizku, kto by Ti pomohol? V ktorom meste byvas? Ak si z Bratislavy, daj mi vediet. Co keby sme isli do lekarne spolu pre tie antidepresiva? neber to ako vlezlost, ale zdravie je prvorade. Napis

netu11

vidim ze tot je velmi diskutovana tema tak sa pripojim .... aj ja si myslim tucna ( priberam tiez na zadku lebo to mam v rodine ) a jem ci dalej tym viac uz to zacina byt vidno aj na bruchu a nestresujem ...... ked sa to niekomu nepaci nech sa na mna nepozera .... ved raz ked uz to bude fakt na nevydrzanie tak zacnem behat

miška

Z-uzka
Ja chodim k psychologičke raz za 2 týždne.Takže sme dve čo mame podobnu postavu.A prečo si použila prehanadla?čo ti na to povedali lekari?U mna je to tak,že sa jeden den stravujem lepšie a potom na druhý den jem menej.Ja som bola u psychiatričky a predpísala mi lacnejšie antidepresíva aby som tolko nedoplacala za lieky,lebo ja beriem aj okrem toho aj ine lieky,no a v lekarni mi povedali,že to zdraželo na 200 sk tak som ich nezobrala a nemam teraz anti depresivne lieky.Ja sa bojim isť zase za lekarkou,aby mi zmenila,lebo sa bojim,že budem vyzerať otravne kvoli tomu,že som tam bola včera aj dnes a ešte som jej aj telefonicky volala a bojim sa isť za nou po treti krat,že ako to bude vyzerať.Bojim sa ,že ako na to zareaguje,či nebudem vyzerať otravne, doliezavo ,dotieravo a všetko možne.Môže si o tom myslieť hocičo a ja tam musim ísť a strašne sa bojim.Ja tie lieky musim brať.Neviem čo mam robiť.Prosim ťa poradíš mi?Hrozne sa bijim,že čo teraz.Ja ti prajem pekný týžden ,drž sa a čoskoro sa ozvi pa.

miška

janelka
nepribrala som všetko čo som schudla a ešte,že vraj ešte nie som ztoho vyliečena,lebo nechcem pribrať.

ajja

Miliony zien na tejto planete sa z toho dostali. Preco dievcata na Slovensku nie? Ked chces, pojde to k dobremu bysledku, tak ako vsetko v zivote. Bez vasej vole sa to ale nepodari. Jasne, ze vsetci citime v zivote hupacku, cize raz sme hore a raz dole. Ale kazda hupacka vyjde nutne aj hore, pravda ak ju umelo nezastavime. Takze snazme sa v zivote poposunut tu hupacku hore.