Miška
Ahoj Miši! Tak v prvom rade ti chcem hneď napísať, že aj keby sa čokoľvek stalo kamarátke, ty za to vôbec nebudeš zodpovedná a vinná, viem je ťažké vidieť blízkeho človeka trápiť sa, no ty jej tu pomocnú ruku podávaš, takže nemusíš mať žiadny pocit viny. Ale aj ty sa trápiš a to dosť, poruchy príjmu potravy sú tiež taká poriadna žiletka na dušičku. A je to rovanako nebezpečné ako rezanie, možno aj nebezpečnejšie. Aj dievčatá s ppp sa niekedy režú, ja som to robila tiež :,(( Jedine čo pre ňu momentálne môžeš urobiť je, aby si jej dávala najavo svoju náklonnosť, to že ti na nej záleží a to ostatné nechaj na odborníkov, lebo ty máš tiež ešte dosť bolavú dušičku a potrebuješ pomoc.. Miši, to je super, že rada čítaš, taká knižka vie niekedy veľmi obohatiť človeka a tá čo si o nej písala znie zaujímavo, tuším si ju aj ja kúpim, ako vyzerá a koľko stojí?? To čo si napísala, že jednou z najdôležitejších vecí je naučiť sa žiadať o to čo potrebujeme, tak to je naozaj veľmi potrebné a ešte je to niečo oveľa dôležitejšie a to, že je to značná časť kľúču k vyriešeniu nášho problému.. Verím, teda dúfam, že s tvojou kamarátkou to dobre dopadne, no mysli aj na seba, urob si niečím pekným radosť a dávaj na seba pozor, peknú nedeľu, papa :-)