Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši! Fíha, tak to fakt netuším z čoho by mohli byť tie výražky, určite sa zastav u doktora, nenechávaj to tak, môže to byť niečo vážne v tvojom organizme a tie výražky môžu byť upozornenie. Potom mi určite napíš, čo ti doktor povedal.. Skúsim sa aj u nás popozerať na tú knižku a keď budem mať viac času, tak by som sa do nej pustila :-) No mne sa darí tak všelijak, doma je to na nič, keby som sa tak mohla odsťahovať, s postavou som stále nespokojná, škoda rečí.. Snáď sa to niekedy zlepší :) Tak ti prajem úspešný a pekný týždeň, drž sa, papa :))

miška

Z-uzka
čau Zuzka dik za rady.Maš pravdu nemala by som sa ztoho viniť.čo sa tíka knihy tak ta stoji okolo 270 sk dosť draha.ťažko som ju zhánala.lebo ju vidali pred piatimi rokmi,ale poradili mi v knihkupectvo kde maju aj knihi vidane dávnejšie,Určite ti pomôže.Kto ju pozna tak každí ju chváli.Tá kniha sa vola Aladinov Faktor a písali ju aotori:Jack Canfield a Victor Hansen.NO mne sa stal taký problem,že sa mi vysipali take čudne červene vyrážky po celom bruchu aj chrbte a mam aj hnačky a neviem či to nebude mať súvis zo žaludkom toto cele,lebo to vyzera akoby som chitila alergiu z nejakeho jedla a ked mam pravdu tak potom som si poškodila žaludok s anorexiou.Zajtra,alebo napozajtra sa stým chistam k lekarovi.Ešte som od vtedy nepribrala ,skôr som zhodila jedno kilo.Nevieš či tie vyražky spôsobil žalúdok?
A ako sa ti darí?Je to rovnake,alebo lepšie?Tak sa drž ,prajem ti pekný týžden pred sebou,držím ti pästički,pekný den,pa.

lolalita

pre W
Viem, že by som s tým mala niečo spraviť. Mam strach, že priberiem. Viem, že to čo robím je nesprávne a môže mi to ublížiť, ale inak to neide. Nemôžem to nikomu povedať. Mám už svoj vek a nejaké postavenie a aj keď je to smiešne, to čo mám je vďaka tomu, že som štíhla. Mám strach, že keď s tým niečo spravím a vyhľadám pomoc, že priberiem a prídem o všetko, čo vďaka skvelej postave mám. Už som tým prešla v 16 rokoch. Vtedy som nepotrebovala veľkú pomoc. Viac menej som sa z toho dostala sama, ale teraz to sama neviem. Potom som veľmi pribrala a tak som v 20 začala znova. Najem sa a potom ide všetko von. Je to môj životný štýl už 3 roky.

w

pre lolalitu:
ahoj:) vidis, takto nie si stastna, tak preco to neskusit inak? napapat sa toho, na co mas skutocne chut a neodriekat si to je prekrasny pocit. Veci sa zacnu hybat a ty zrazu zistis, ze sa vies uprimne usmievat a ze zivot je ozaj krasny. Ak by si chcela, rada ti pri tom pomozem...:)

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši! Tak v prvom rade ti chcem hneď napísať, že aj keby sa čokoľvek stalo kamarátke, ty za to vôbec nebudeš zodpovedná a vinná, viem je ťažké vidieť blízkeho človeka trápiť sa, no ty jej tu pomocnú ruku podávaš, takže nemusíš mať žiadny pocit viny. Ale aj ty sa trápiš a to dosť, poruchy príjmu potravy sú tiež taká poriadna žiletka na dušičku. A je to rovanako nebezpečné ako rezanie, možno aj nebezpečnejšie. Aj dievčatá s ppp sa niekedy režú, ja som to robila tiež :,(( Jedine čo pre ňu momentálne môžeš urobiť je, aby si jej dávala najavo svoju náklonnosť, to že ti na nej záleží a to ostatné nechaj na odborníkov, lebo ty máš tiež ešte dosť bolavú dušičku a potrebuješ pomoc.. Miši, to je super, že rada čítaš, taká knižka vie niekedy veľmi obohatiť človeka a tá čo si o nej písala znie zaujímavo, tuším si ju aj ja kúpim, ako vyzerá a koľko stojí?? To čo si napísala, že jednou z najdôležitejších vecí je naučiť sa žiadať o to čo potrebujeme, tak to je naozaj veľmi potrebné a ešte je to niečo oveľa dôležitejšie a to, že je to značná časť kľúču k vyriešeniu nášho problému.. Verím, teda dúfam, že s tvojou kamarátkou to dobre dopadne, no mysli aj na seba, urob si niečím pekným radosť a dávaj na seba pozor, peknú nedeľu, papa :-)

Z-uzka

maličká
Ahojky! Tak v prvom rade, tí ľudia ktorí ti hovoria, že si tučná a že máš veľký zadok sú klamári. A to mi môžeš veriť, veď ja mám takmer to čo ty, ale meriam len 158 cm, takže musíš byť chudučká. Už mne hovoria, že som chudá a čo potom ty. Vplyvom toho, že nepapáš riadne, máš choručkú hlávku, ktorá ti skresluje pohľad na samu seba. A ten chlapec ti to určite povedal len preto, lebo buď ti závidi, alebo si myslí, že si až moc chudá a tým ti to chcel ironicky naznačiť, alebo sa mu páčiš a pre chlapcov v tomto veku je celkom bežné, že svoje sympatie vyjadrujú posmeškami. Nie je vôbec dobré a zdraviu prospešné, že už v takomto veku, kedy sa najviac vyvýjaš užívaš preháňadlá a tabletky na chudnutie. Veľmi tým ubližuješ telu :( Možno teraz necítiš žiadne bolesti, no po čase to pocítiš a telo ti to dvojnásobne vráti. Viem o čom píšem, pretože vďaka nepapaniu a užívaniu preháňadiel mám zničený tráviaci trakt a teraz ma neposlúcha. Taktiež je tu ešte veľa iných komplikácii. Písala si, že ťa ten modeling nebaví, lebo tam na teba tlačia, no si slobodný človek a nemusíš to vôbec robiť ak ťa to nebaví. Nájdeš si inú činnosť pri ktorej budeš šťastná a zdravá. Tak zatiaľ papa, drž sa a čoskoro sa ozvy :-)

maličká

Ahojte baby...prosim vás, mám ešte len 13 rokov. od leta mi totálne preskakuje, neznášam to čo vidím v zrkadle!!! keď sa na seba pozriem, je mi na zvracanie, polovicu jedla vyzvraciam. Tabletky na chudnutie a preháňadlá používam každý deň:( Ja viem že je to hlúpe, lenzže ja nemôžem prestať! Rodičia nič nerobia, nejak si to nevšímajú, celé dni sú v práci. jeden chalan mi povedal že mám veľký zadom a určite je to pravda...veď ja som len jedno vyžraté prasa...:( Mám 170 cm a 41 kil. Pracujem aj pre modeling, a nechcem to. Stále na mňa tlačia, že mám zlú postavu. veď ja už nemám žiadne prsia! Bojím sa...ja neviem na koho sa mám obrátiť...prosím pomožte mi nejak

lolalita

Mám 23 rokov, ešte som sa neliečila, ale bulímiu mám už dlho. Nie som spokojná lebo viem, že som chorá. Najprv sa nažeriem, že nevládzem chodiť a potom ma zožiera svedomie. Niekedy tie výčitky nemôžem vydržať a tak to vyvrátim do záchoda. Neviem si s tým poradiť sama, chcem nájsť pomoc, ale zároveň sa bojím, že priberiem.