Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

vrr

je to na viacero chorob podla popisu no jedno s nich je bulimia, najradsej by som bola keby bol liek priamo iba na to, ale o tom by sa vedelo..

vrr

leikan
# Účinné látky: Jedna kapsula prípravku Leikan® obsahuje 50 mg kava - kava extractum siccum (suchého extraktu z kava - kava), štandardizovaný na 35 mg kavalaktónov.
# Charakteristika lieku: Suchý extrakt z koreňa kava - kava má anxiolytický (zmiernenie psychického napätia, strachu a nervozity ), upokojujúci, mierny centrálne myorelaxačný (uvoľňujúci svalstvo) a antikonvulzívny účinok (protikŕčový).
# Hlavné použitie: Nervozita sprevádzaná strachom , napätím a nepokojom.
# Zákaz použitia: Endogénne depresie, tehotenstvo a dojčenie. Precitlivelosť ( alergia ) na niektorú zo zložiek prípravku.
# Nežiaduce účinky: Výskyt nežiadúcich účinkov je ojedinelý, obvykle býva prípravok dobre znášaný. V niektorých prípadoch sa môžu vyskytnúť ľahšie žalúdočné ťažkosti, rozšírenie zreníc, poruchy videnia na blízko a koordinácie pohybu očí. V ojedinelých prípadoch sa môžu objaviť alergické kožné reakcie . Pri dlhodobom užívaní prípravku obsahujúceho extrakt kava - kava, môže sa objaviť prechodné žlté sfarbenie kože a kožných adnex (nechty , vlasy ).

Z-uzka

Miška
Neboj, myslím že v najbližšej dobe nemá byť pekné počasie :) No to sa ani nedivím, že tie vyrážky máš zo sáčkových polievok, tieto polievky sú samá chémia a ešte na tvoj citlivý žalúdok, no to nie je zrovna dobrá voľba.. Dúfam, že ti tie lieky pomôžu.. Skús papávať čistú uvarenú ryžu, tá prečisťuje organizmus, alebo čerstvé ovocie, napr. jablká, alebo pšeničné jedlá, hlavne ovos, to má dobrý vplyv na pokožku.
Miši, ty sa ma môžeš pýtať na čokoľvek, nemusíš sa za to ospravedlňovať :) Áno, "w" je moja dobrá priateľka s ktorou som sa zoznámila tu cez toto fórum a slovo dalo slovo a dozvedeli sme sa, že bývame blízko seba a že sa dokonca z videnia poznáme, tak sme sa začali stretávať a je to naozaj dobrá kamarátka, snaží sa mi pomôcť s chorobou. Keďže tým prešla, tak vie o čom to je. Som rada, že ju mám :-) Snáď aj ty máš niekoho podobného. Aj ja ti prajem pekný zvyšok týždňa, papa, drž sa :o)

Jarka77

Ahoj malicka ja si myslim ze to len nejaky hlupak ti mohol povedat ze mas velky zadok. Velmi malo vazis, ja mam taku istu vysku a o 15 kg viac a to mi hovoria ze som chuda, ja viem vela ludom hovorim nech si precitaju knihu miluj svoj zivot. Alebo skus ist za psychologom v skole alebo sa porozpravaj s vasimi. A never tym klamarom hlupakom co ti hovoria ze si tucna je to nezmysel.

vrr

Neviete o liekoch na bulimiu co vam pomohli a nie su na predpis? nasla som nejake ale ties su vsetky skor utlmujuce a na uvolnenie.. chcela som sikupit leikon ale uz ho v lekarniach nemaju dlhsiu dobu.

miška

Z-uzka
Bola som stím u lekara chitila som alergiu z jedla ,lepšie povedane zo sáčkovej polievky.Bude to trvať 3 týždne kým zmiznú.Predpísala mi nato masť a ditiaden.Do vtedy nesmiem jesť paradajky ,citrosove jedla,kyslu kapustu,čokoladu...Už to mam aj na krku,ale nie je nakazlive.Tie vyrážky vyzeraju hrozne ,ešte horšie ako moja postava.Ja zatial som na rovnakej váhe.A dúfam,že za tie 3 týždna nebudu horúčavi ako včera,lebo musim kvoli tím vyražkam byť zahalena.Nesmu byť vystavene na slnku.Tu knihu si skus určite prečítať.Mala by byť určite aj v knižnici.P.s. ,,w" je tvoj blízky priatel?Prepač ak ti to vadi,že sa ťa to pítam,ale som rada,že maš niekoho blízkeho srdcu,lebo to pomaha na dušu.Prajem ti už len polovicu týždna pred sebou,aby bol pekný.držím ti pästički,pa...u nas prší a u vas?

Z-uzka

w
Ani ja bez teba :) Už sa teším na našu spoločnú víkendovú dovolenku :) Musíme nájsť hotel so švédskymi stolami :)

Z-uzka

w
Ahoj Wejka! Mám ťa táááááák rada, som rada, neviem čo by som bez teba robila, ešteže bývaš 5 metrov odo mňa, si moja veľká sestrička :-)